uf, je danes en zagaman dan, sem tečna kot hudič
, no, hudičevka. takle:
bila na sprehodu s tamalima 2 in oba sta bila na tleh, sta se igrala s palčko in kolesi od voza, malo kobacala, malo stala... ko naenkrat vidim I v vozičku!!!! pikola, kak te to? ja noter je splezala v sekundi!!! jooooj. potem pa je še sinko naredil eno potico v plenico, in se seveda ni pustil previt, tako da sem šla po eni uri domov. oba sta zmerno do pretežno tečkana, jaz pa tut! pa še cucka sem natulila, ker mu moram jaz pobirat njegove žogice, eh... še dobro, da me vse to ni doletelo v tivoliju, rabim kar nekaj časa, da pridem nazaj.
okej, obleke: jaz itak oblačim malo: bodi brez rokavov spodaj, čez tanko majčko, čez tanek flisek ali jopico, če bi pihalo, namesto fliska jakna. nogavičke, kavbojke ali še žametke in to je to. žabic ne, kapic ne, a bom kupila že poletne za zaščito pred soncem. uf, že fajn nabija. tamala2 imata že barvo!!
včeraj šla v šoping, za tamala, itak. povsod že vse poletno. no, očitno bomo morali kupiti že sandalčke. jao.
lara, a niso fejstni lončki? tudi mene nostalgije dajejo... po moji tminski noni...
mlinčka, pa daj no, nalimaj muško od muškarca, ne pa telih mladičev.
tamali mlinčki sta pravi babiki, mater, se ni za hecat!
senčka, fizio je res malo pozno, pa kaj jim je? saj ne da rabite, ampak to te pošljejo takoj, če jim je vsaj malo sumljivo, da bi morda pa rabili... aha, sem uganila, od kje si, soseda!
nič, tamala 2 spita, mnde. ne bom razlagala, koliko spita, a diagnoza je spomladanska utrujenost. naj jima bo. sta super fejst in sem presrečna, da ju imam.
dopusti? prvi maj bi šla nekam z letalom, pa da mi drugi kuhajo. jaz samo razmišljam o tem, kam na izlet. pa ob morju... povem, ko pridem nazaj.
pridne bit, srečevalke pa povedat, kako ste se imele! baj,