Aja, glede otr. dodatka, a pol ko grejo v vrtec pa lahko kej zahtevam, al je to za letos fertik
A ni tako, da ti teh 20% več pripada, če otrok NI vključen v vrtec? Se pravi, ko končaš porodniško, greš delat, otroka pa ne daš v vrtec? Kakor sem jaz razumela, naj bi bilo tako. Mi mamo odločbo za OD do konca decembra, ampak konec avgusta mi konča porodniška in imam namen oddat novo vlogo, da dobim še teh 20% več. Imam prav?
Mah naša dva sta pa čez dan sposobna telovadit po posteljah do onemoglosti. Bolj Jaša no, Lana večinoma zaspi brez problema ne glede na to, kaj on počne zraven

Jaz ga kar pustim, ker joka ne. Sama slišim ga po baby fonu, da telovadi. Če v eni uri ne zaspi (ali pa vsaj 45 min), se ga usmilim. Bogi revež, ima strogo mamo
Pri nas so v glavnem aktualni zgolj in samo daljinci, telefon, mobitel, dvd player... In po novem še skakanje po kavču. In za vsak ne sledi dretje. In to tak užaljen jok, kot da bi ne vem kaj vse prepovedala. Spet večino Jaša, Lana je vseeno bolj mirna. Kak dan je kar za utečt
Mirno noč