IZVIRNO SPOROČILO: blanč
Nokes pa saj tvoja sta videt že prava korenjačka. Komaj čakam, da bosta moja dva tako velika, da se bosta odzivala še na kaj drugega kot hrano
ja, saj sta, vitan je tak fantolin, da ko sem bila danes v šopingu, je bilo ful znižanih enih luštnih fantovskih cotk, samo pa je bilo vse neko svetlo modro, pa zeleno in rumeno, meni pa se zdi, da je to zanj čisto preveč dojenčkasto, čeprav po cifri bi mu bilo prav, torej je dobil rjave hlače in kulno majčko. no ivana pa je takšna pikica, ona pa ima novo oblekco in majčko s kapuco in uiber svetsko jakno roza šuškavac, za pop*i*zdit dobro

, blanč, pri 5 mesecih je res najlepše to, da se ti nasmehneta ko te pogledata, pa da se krohotata, ko ju hecaš ... no, ampak to pomeni tudi, da ni več samo cmih-cmih namesto jokca ampak orng vreščanje in to krat2, tako da sem enkrat skoraj vsakega na svoji rami s sprehoda domov pritrogala.. .ma kaj se bunim, vsak trenutek je svetski in lep, četudi sam nisi vedno v najboljši formi, ma tamali so zakon. uživaj zdaj, pa ju požgečkaj po malih fusicah, moja dva takšnih mčkenih ne bosta več imela

, jooooj, kak rastejo!!!