IZVIRNO SPOROČILO: macko
...sem zmenjena z mojimi babami v soboto zvečer, pirček pade. prvič ven po dolgem času. bravo mami! sej, več kt en pir zih ne bo, ker pol bom čist zmešana
, bo pa en kup bedarij juhuhu.
No,
kako je potekalo sobotno babje pirčkanje? Paše, a? Jaz sem že parkrat okusila to radost

(3x hura za razumevajoče in sposobne očije

).
...a ste ve punce doble avtomatično razvojno ambulanto a ste mal pojamrale pa so vas potem dali?
Mi smo razvojno dobili avtomatično.
Blanči, fajn ti tole z e-bayjem handlaš

! Una marelca pa kar fu.kiš zgleda! No, nasploh tele baby jogger variante. Mal se mi zdijo strehce klavstrofobične, zgleda ko kaka hauba pr frizerju

. Je pa res, da pri temle potem sigurno nobenga senčnika ne rabiš. Ma, do spomladi bom že neki poštudirala. Kako kej tamaučka?
Eh, za sem in tja, kadar je res vse zabito v nosku, je po moje super zadevica. Glede tega so mnenja tolk različna, se mi zdi, da tud med pediatri, da nam spet ostane tista
...po občutku, gospa! Je pa ja boljš vse ven pozaugat, kot pa da se notri paca. Men tisti na vpih nič kaj učinkoviti ne delujejo (nisem sicer poskusla

), še zvrtel bi se mi po možnosti

.
Hedi, un tvoj bamblrajd tud fensi zgleda, ma je kar konkretna cena. Ti pa nisi kr tko

.
Buši, fenomenalni linki za papico

! Mučo hvala, že vse skrbno spravljeno med priljubljene. Da mati počas začnejo študirat tale kunšt od GH

.
Senčka, paše tale nočna idila, kaj? Glede kolkov - tud mi 1A pa nikoli široko povijali. Sploh znam ne

.
Miškaaaa, čim prej pridi k nam čvekaaat!!!
Konex bejbe, kako blo? Hočem vse umazane podrobnosti

. Ja, ja, sej vem...tam bi bla, pa bi vse zvedla

.
Norman je šel pa očitno andrkavr

...