writing-img

RE: Nakup nepremičnine v ZDA

clock-img

20.02.2009, 17:24

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

user posted image  tega..viroza nas je sjebala..in zdej ko je lep vreme moram bit v bajt,ker je lia tud zbolela

Kaj pa je Lii?

Čim prej se pocajtajteuser posted image

vročino je imela..sva ble 3x pri zdravniku...mene pa spet nekaj grabi.u pm ...bo treba kar zunaj bit vsaj 2 uri na dan,drgač ne bom nikol zdrava

clock-img

20.02.2009, 17:54

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ej Kerensa, če res hočeš izziv, ti priporočam knjigo Bela Masajka. Res, kaj boš z Ameriko, pejt raj u Kenijo, par vej, mal blata, pa maš kočo. Amerika pa res ni več u modi.

clock-img

21.02.2009, 19:30

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hello
pa kerensa ti to resno razmišlljaš...ker se mi ne da brat vsega...user posted image ja no pocen nakup je res...sej poglej naprimer miami..se prodajajo vile ki jih vidip pri csi user posted image ...tam po 100000 eurov , pri nas za ta denar..še ne dvosobno stanovanje ..tam pa vila.
Sam računat treba tukaj kako se ti sploh tak nakup splača.....razen če imaš zasebni avion he he ...potem pa se..

Pa čist tako me zanima..pa se ne veže zdej nate...sam kako kar naenkrat rpide človeku ideja ..da se preseli..ne vem Avstralija je zdej že kar v modi...se Slovenci izseljujejo kot v 20 letih Irci v Ameriko, ali pa Nova Zelandija.....itd
Samo ne vem večia jih nato pride nazaj....razočaranih...pa kako je prei nas boljše...

clock-img

23.02.2009, 11:41

clock-img

Mandek

pencil-img

455

Pa sem prišla do konca!
Uf, tole je za objavo, knjiga bi presegla naklado:)

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

23.02.2009, 16:17

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Hmmm... a potem vseeno začnem iskat založnika za svojo avtobiografijo? user posted image

clock-img

23.02.2009, 16:18

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Hmmm... a potem vseeno začnem iskat založnika za svojo avtobiografijo? user posted image

zakaj pa ne?  user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

23.02.2009, 19:48

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ti kar ...moj mož lahko natisne..user posted image

clock-img

23.02.2009, 19:49

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Aaaaa... o kakšnem denarju govorimo? Si rekla, da imate tiskarno, ja.

clock-img

23.02.2009, 19:52

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

odvisno kakšna količina user posted image ...pa še popust dobiš

clock-img

23.02.2009, 19:57

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kaj pa vem, koliko bi kdo to bral. user posted image

clock-img

23.02.2009, 19:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

ti kar ...moj mož lahko natisne..user posted image

A je tiskar? Knjige tiska?

clock-img

23.02.2009, 20:10

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

no on osebno ne...je lastnik

clock-img

23.02.2009, 20:11

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

zakaj ne kerensa ...sej si že marsikej doživela .....
drugače pa knjige prospekte....marsikaj ja

clock-img

24.02.2009, 22:50

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jaz ti pa čestitam za to idejo. Upam da ti bo uspelo. Si mogoče vprašala kakšnega tvojega strica, teto ali njihove družine postopek kako prideš tja in če ti lahko olajšajo stvar z green card in delovno vizo? po vsej verjetnosti ima tudi zda nekakšen postopek ko lahko sorodnik privleče svoje sorodnike ali pa vsaj najde šiht da tisti delodajalec ji priskrbi delovno vizo? Mene pa otroci ne skrbijo tako, ker so neverjetno prilagodljivi. Moj je rabil ene 4 mesece da se je čisto privadil na okolje, pa ko je prišel v slovenijo na počitnice je še komaj znal slovensko, zdaj me je pa že prosil če se lahko pogovarjamo le v angleščini ker noče več slovensko govort....

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

25.02.2009, 08:34

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: karmy
Si mogoče vprašala kakšnega tvojega strica, teto ali njihove družine postopek kako prideš tja in če ti lahko olajšajo stvar z green card in delovno vizo?

V ZDA nimam sorodnikov. Imam teto v Kanadi, kar mi čisto nič ne pomaga (najbrž - nisem še preverjala). No, v ZDA (v nekem predmestju San Francisca) je njen bivši mož, ampak ker je bivši in ker je Američan, mi tudi to nič ne pomaga. Tako, da se bom morala okrog teh delovno-bivalnih dovoljenj kar nekako po svoje znajti. Za otroke pa tudi jaz mislim, da so prilagodljivi. No, vsaj moja dva sta.

Za malega pa vztrajaj pri slovenščini. Resno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni