writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL

clock-img

26.02.2009, 15:11

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Uf, ne delaj mi luštov ... Bi takoj na kako tortico skočla, sem najbolj lačno bitje na svetu user posted image

clock-img

26.02.2009, 15:15

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

tortica??mmmm bi jaz tudi ja...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

clock-img

26.02.2009, 15:17

clock-img

donna22

pencil-img

2185

No, potem pa lahko gremo ju3 na tortico user posted image

PDP mam čez točno 4 mesece ... Pa se mi je zdelo vse tako daleč, zdaj pa gre tako hitro user posted image Zdelo se mi je, da ne bom nikoli dočakala prvih gibov, zdaj pa se nonstop premetava user posted image

clock-img

26.02.2009, 15:19

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

meni se tudi zdi da nem dočakala pdp-ja pa ga mam čez 3 tedne in  2 dniuser posted image

clock-img

26.02.2009, 15:19

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

jaz pa mam do konca se  4t in 2duser posted image user posted image user posted image user posted image . sem mislila da nebom nikoli prisla do tu.

Stella in Pia

clock-img

26.02.2009, 15:20

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

meni se tudi zdi da nem dočakala pdp-ja pa ga mam čez 3 tedne in  2 dniuser posted image

O, to bo pa res hitro tu ... Al pa še kaj prej user posted image

clock-img

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

jaz pa mam do konca se  4t in 2duser posted image user posted image user posted image user posted image . sem mislila da nebom nikoli prisla do tu.

Za tebe sem tudi jaz mislila, da ne boš tako dolgo user posted image Očitno je tvojima user posted image user posted image prav fajn user posted image

clock-img

clock-img

mojcaz.

pencil-img

605

ja ja saj vem, najhuje je ko se tuki gor lušte nardijo, pol pa vsaka pred ekranom sedi in sanja o samih dobrotah... da se vam nebodo samo sline cedile pa še pošiljam eno tortico, na ktero lahko gremo če se bo kdaj kiri zluštala user posted image user posted image

user posted image
tuki pa mislim,da bi se za vsako kaj dobrega našlo.

punce pa brez zamere, sem tudi sama nardila lušte na torticouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

clock-img

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

pondelak midve boma skupaj rodile,imama samo en teden razlike

Stella in Pia

clock-img

26.02.2009, 15:22

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

pondelak midve boma skupaj rodile,imama samo en teden razlike

sam ti boš najbrž prejuser posted image

clock-img

26.02.2009, 15:23

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

mojca to je prava hudobija......meni se mesa od tortic. jojjj bo spet erik nasrkal ko bo sel po njih.

vceraj se mi je mesalo zvecer, sem bla ful tecna in lacna...in ob pol 12 ponoci se mi je zalustal mesni burek.....si lahko mislite kaj je sledilo. ob polnoci ni bilo vec nobenih sledi o burekuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Stella in Pia

clock-img

26.02.2009, 15:24

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

glede na to da se mojima dvema nikam ne mudi...dvomim. sem ze zgubla upanje

Stella in Pia

clock-img

clock-img

tatly

pencil-img

3949

sun-so ti ze delali uz?ce mas user posted image user posted image ali user posted image user posted image user posted image ?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

mojca jaz grem z mojima otrokoma večkrat v sladki butik kam pa tiuser posted image

clock-img

26.02.2009, 15:25

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

glede na to da se mojima dvema nikam ne mudi...dvomim. sem ze zgubla upanje

no pa ne tak...not ziher nebota ostala...user posted image

clock-img

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Meni pa zadnje čase ful paše sladoled ... Pa na splošno nisem neki ful ljubitelj, poleti pojem mogoče enega na teden. Tudi jaz Danija ob kakih glupih urah pošiljam na bencinsko po njega user posted image

clock-img

clock-img

mojcaz.

pencil-img

605

heh ma to ni hudobija.... blo bi hudobno če bi jaz vam nardila lušte, jaz pa se basala s tortico pred računalniko, kar pa se definitivno nene, vednar nebi mela nič proti če bi srečala zdaj kje kakšno torticouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sun v glavnem da je bil burek dober, ura pa itag veš da ni pomembna, samo da je dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

ja kao drugi teden mi bojo podrobne raziskave naredili. kot da mi to kaj pomaga zdaj ko bom ze skoraj rodila. 

Stella in Pia

clock-img

26.02.2009, 15:26

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

vsaj to mi je v tolazbo ja...da not ni ostal se nobenuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Stella in Pia

clock-img

26.02.2009, 15:27

clock-img

mojcaz.

pencil-img

605

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

mojca jaz grem z mojima otrokoma večkrat v sladki butik kam pa tiuser posted image

včasih si kar v mercatorju kupim kakšno tortico ali pa v pomaranči pa jo ponavadi doma pol pojem. Noja v sladkem butiku pa so meni že od vedno meli najboljše tortice.
Najboljše da se vse sladkosnedke enkrat dobimo in ga pičimo v sladki butik na torticeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 15:29

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Mojca, maš prav, pa zdaj že tak dolgo nisem bla tam, da sem prave lušte dobla ... Bo res treba it user posted image

clock-img

26.02.2009, 15:29

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

meni so tudi iz pomarance svetovne slasciceuser posted image user posted image user posted image . najrajsi grem tja

Stella in Pia

clock-img

26.02.2009, 15:39

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

sun kaj se greta potepat s katjouser posted image

clock-img

26.02.2009, 15:39

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

bla mi je taka fora danes ko sma peljala vozicek na servis. imava karavana ,pa sma ga komaj spravla v prtljaznik. sma se samo spogledalauser posted image user posted image user posted image . sem rekla se ti kaj sanja kak bomo mi sli na morje letos?

vozicek,dve prenosni postelji+blazine,pa se vsa hrana,oblacila ,posteljina,brisace in kaj se vem kaj......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo morali neko prikolico kupituser posted image user posted image user posted image user posted image .

Stella in Pia

clock-img

26.02.2009, 15:41

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

ne danes vec ne grem iz stanovanja ker sem prej komaj gor prisla,pa ze cel cas imam neke krce. tak da bom verjetno se samo pred racunalnikom sedela.
mi je kar malo zal ,ker bi rada maia videla.

Stella in Pia

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem