writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL

clock-img

26.02.2009, 18:50

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

slovenka kak je tvoja pupika lepa prava princeska!kaj sta ze jedli pri 6mesecih od gh?

Pri 6 mesecih še samo sadje in zelenjavo, kar je lažje prebavljivega - Zriličeva je rekla jabolko, banano in korenček, mi smo pa sami dodali še kako bučko, krompir, pa suhe marelice in slive sem ji kuhala in mešala z jabolkom. Pa pri 6 mesecih sploh ni rada jedla, zdaj šele zadnji čas je boljše, ko dobi več stvari z najinega krožnika - rezance v juhi, pa kruh, testenine, riž, take reči ima rada. Saj sadje pa še tudi zjutraj jeva - nadrobljen kruh noter in včasih malo navadnega jogurta.

gdaj se pa te zacne meso jesti?

Mi smo začeli po pregledu pri P - pri 6,5 mes. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

26.02.2009, 18:52

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

trezika, sunčica, ja ne vem - nama je pa še kar dobro šlo zadnje dni, še zadnjo noč, no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sicer niti nisem imela tako ogromnega trebuha - 95 obseg na koncu; ne vem, no, vama ne bom zdaj pravla, kako se zraven spraviti user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 18:55

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

user posted image user posted image user posted image user posted image moj obseg trebuha je 114cm, kar lep in me zelo ovira pri vsem. ampak hvalabogumoj to razume,oz. vidi. nazadnje sma umirala od smeha ko sma se zraven spravljala.  srecne tiste ki vam je to slo do konca.user posted image user posted image

Stella in Pia

clock-img

26.02.2009, 18:56

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Mogoče bi vaju kaj motiviralo, če bi pomislile, da potem en čas pa res ne bo šlo - če boste kaj zašite, pa še drugi problemi po porodu - suša itd. user posted image user posted image user posted image Midva sva začela nekje 5 tednov po porodu, ampak na začetku glih enih 2x mesečno; šele kje pri pol leta bi lahko rekla, da je pa spet steklo kot po medu user posted image user posted image user posted image  

clock-img

26.02.2009, 18:57

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

user posted image user posted image user posted image user posted image moj obseg trebuha je 114cm, kar lep in me zelo ovira pri vsem. ampak hvalabogumoj to razume,oz. vidi. nazadnje sma umirala od smeha ko sma se zraven spravljala.  srecne tiste ki vam je to slo do konca.user posted image user posted image

Ja, ja, seveda razume user posted image Je pa 20 cm razlike med tabo in mano tudi kar dosti.

clock-img

26.02.2009, 18:58

clock-img

trezika

pencil-img

3981

trezika, sunčica, ja ne vem - nama je pa še kar dobro šlo zadnje dni, še zadnjo noč, no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sicer niti nisem imela tako ogromnega trebuha - 95 obseg na koncu; ne vem, no, vama ne bom zdaj pravla, kako se zraven spraviti user posted image user posted image user posted image

js sn pa ko nasedli kit... pred 14 dnevi sn si merila obseg trebuha in sn ga mela 120user posted image  ... kar je še toliko bolj grozno glede na to da sn velika 160.... tk da si lahk predstavljate, da sn ko žogica user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 18:58

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

tega kar si sedaj napisala mojemu niti v sanjah nebom omenlauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Stella in Pia

clock-img

26.02.2009, 18:59

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

tega kar si sedaj napisala mojemu niti v sanjah nebom omenlauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, saj moj svak si tudi ne predstavlja kaj takega - ko sedaj jamra, če 2 dni ne dobi user posted image user posted image user posted image user posted image kaj bo le delal poleti? - sestrica ima rok julija user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 18:59

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

trezika, jaz sem tudi 160 user posted image

clock-img

26.02.2009, 19:04

clock-img

trezika

pencil-img

3981

pa ko gledam slike vidim, da sn skoraj ista ko moja mama, ko je mene nosla... s tem da je ona še par cm manjša od mene...pa mislim, da je bla še bolj okrogla user posted image user posted image  

clock-img

26.02.2009, 19:14

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

trezika, jaz sem tudi 160 user posted image

pa jaz sem 162 z 116 obsega...user posted image   kot povodni konj se počutim...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

clock-img

26.02.2009, 19:16

clock-img

tatly

pencil-img

3949

jaz sem mela na koncu prek 120cm obseg trebuha pa velka sem 165user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

26.02.2009, 19:18

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

ti si res mela taaaaki lepi vlki trebušček!!

clock-img

clock-img

tatly

pencil-img

3949

kje so -petra,deja,monchy,morakk,ada??????????????????????
morakk.kako kaj dieta?jaz sem ze prilezla na 60kg tak da sem od poroda vzela dol dobrih 20kguser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

clock-img

tatly

pencil-img

3949

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

ti si res mela taaaaki lepi vlki trebušček!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 19:19

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

tatly čestitke za kg...mater tebi pa to dobro gre dol!!user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 19:21

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

morakk.kako kaj dieta?jaz sem ze prilezla na 60kg tak da sem od poroda vzela dol dobrih 20kguser posted image user posted image user posted image user posted image

Pridna Tatly. user posted image

Jaz sem se pa ravno danes tehtala in sem na -13 kg od poroda oz. +1 od pred nosečnostjo - to je zdaj 55 kg.

clock-img

26.02.2009, 19:23

clock-img

tatly

pencil-img

3949

Pridna Tatly. user posted image

Jaz sem se pa ravno danes tehtala in sem na -13 kg od poroda oz. +1 od pred nosečnostjo - to je zdaj 55 kg.

jaz tudi hocem prit na 55kguser posted image
pondelak-eh ce gre tak pomalem dol

clock-img

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

kak bom še jaz potem te kg dol spravlalauser posted image user posted image

clock-img

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

joj ko se spomnim kak je blo lustno ko sem imela 55kg....user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa 83user posted image

Stella in Pia

clock-img

clock-img

trezika

pencil-img

3981

pridna user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 19:24

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

ja sem tu tatly, samo berem gnes.
drugače pa slovenka dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

26.02.2009, 19:25

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

jaz pa ne jemlem sama rada kg dol,pa samo bežijo. glavno da mleko ostaneuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

26.02.2009, 19:26

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

jaz pa ne jemlem sama rada kg dol,pa samo bežijo. glavno da mleko ostaneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2009, 19:27

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

kolko ste se pa kaj zredile med nosečnostjo???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem