writing-img

RE: November 2006 - 4. del

clock-img

13.08.2010, 10:42

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Ojla!
Čisto na hitrico en pozdravček.
Mi smo delavni, pa živčni, pa...
Otroka imata že otroški sobi (slikice ima Ž. na fejstbukuuser posted image ), kuhinjo so nama včeraj prišli montirat in ugotovili, da so zajuser posted image li, tako da verjetno pridejo v torek ali sredo do konca naredit. Zdej naju mal knavfar user posted image , ki mora prit eno steno postavit. pa sej bo počasi. Ta vikend bova več ali manj v Lj, da stanovanje zrihtava za oddajo, pa itak mamo še polno stvari tam.
Otroka gresta pa jutri z našima na morje, da bova imela midva malo več časa.
registirana čestitke za dober rezultat na NS.
Pridne bodite, pa se ob priliki spet javim.

clock-img

17.08.2010, 12:13

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Ojla punce! Po dolgem času se vem spet malo javljam! Včasih vas še kaj počekiram, vendar si ne vzamem tolk časa, da bi kaj napisala, pa sem se odločila to spremenit! ;)
Vidim da ste marsikatere ponovno mamice in so naši novembrčki starejši bratci in sestrice! Lepo to!!! Moj Maj je še vedno edinček, hehe.

Lepo se imejte babeeee!!! :))

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

17.08.2010, 20:36

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

oooo, pa se je zadnje dni nekaj dogajalo tle gor.user posted image user posted image user posted image

Urška - daj še tukaj slike.Jaz na FB nimam Žigata.

MucaMaca -cepljena ni bila pod nadzorom, ker nima več alergije. Nas niso hotli vzet. Kako je z Aninimi alergijami?

Malinčica - res se poboljšaj! Pa kakšno sliko Maja nam lahko pokažeš.user posted image

clock-img

18.08.2010, 07:30

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Dej me za prjatla, pa bo... "ime priimek"...

LP
Ž.

clock-img

18.08.2010, 08:12

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Dej me za prjatla, pa bo... "ime priimek"...

LP
Ž.

Ne vem priimka. user posted image  Je polno Žigatov. user posted image

clock-img

18.08.2010, 08:22

clock-img

Žiga

pencil-img

535

imaš PM...

clock-img

18.08.2010, 11:04

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

imaš PM...

hvala. Sem poslala prošnjo na FB.

clock-img

18.08.2010, 14:21

clock-img

urška76

pencil-img

2569

In kakšni so vtisi, zdej ko si Žigova pijateljica user posted image
Danes nama pa kuhinjo montirajo. Slike bodo tudi sledile.
Sva pa mislila danes po kavč (sva dobila dve leti star usnjen trosed, za smešno malo denarja), pa je prodajalka ostala v porodnišnici. Zdej mormo pa počakat, da se njen mož naspi, da bo on doma, ko pridemo po kavč. user posted image

clock-img

18.08.2010, 15:56

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Urška, videla slike. Lepi sobici. In seveda lepa sončka.
Ko bo kuhinja, me pa tudi zanima, kako bo. Zagotovo bo lepa. user posted image

clock-img

19.08.2010, 07:12

clock-img

Žiga

pencil-img

535

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Urška, videla slike. Lepi sobici. In seveda lepa sončka.
Ko bo kuhinja, me pa tudi zanima, kako bo. Zagotovo bo lepa. user posted image

Najlepša... user posted image Sem (sva) jo risal glih ene 3 mesece skupaj... detajli pa to...
Ampak sama pa ne bo kuhala... user posted image

clock-img

19.08.2010, 07:29

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Spet čakam mizarje. Včeraj se je jutro za mizarja začelo malo po deseti (je rekel pridem prec zjutri), danes pa tudi še ni sedem ura. Ja ob sedmih bomo že pri vas. Tok o relativnosti časa. Zdej pa ne vem katerega smeškota naj dam user posted image  user posted image ali pa bo najbolje sedel tale user posted image .

Mm kako se pa ti počutiš? Vse ok pri vas?
Pa ena že skor pozabljena se je spomnila na nas. user posted image
Nč grem še kaj naredit ta čas, ko čakam, da bo ura sedem. user posted image  (ja ja sej vem, da kaže že krepko čez)

clock-img

19.08.2010, 08:19

clock-img

urška76

pencil-img

2569

user posted image  Jeee ura je sedem, mizar je prišel user posted image  Zdej si moram samo še uro prestavit, očitno je bil premik ure ponoči. user posted image

clock-img

19.08.2010, 09:14

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

user posted image  Jeee ura je sedem, mizar je prišel user posted image  Zdej si moram samo še uro prestavit, očitno je bil premik ure ponoči. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čakamo slike!user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2010, 14:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.08.2010, 08:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

23.08.2010, 14:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.08.2010, 02:17

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Spet smo pristale na 2. strani. Jaz pa imam monologe.

Kje se skrivate, punce?

in spet. Bo treba malo bolj redno delat domače naloge.

Registrirana - še malo, pa boš na polovici. user posted image user posted image user posted image  Ana bo pa kmalu spremnila svoje mišljenje.user posted image

Pri nas je pa zdaj pestro. Živa kuha na 40 (zdaj čakam, da svečka prime). Najbrž zobki. Pa nič ne spi. user posted image  Za nameček še Neja stoka, da jo boli uho.user posted image  In jutri ponoči bom sama z obema. Super.....user posted image  

clock-img

25.08.2010, 08:12

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Urška & Žiga, čestitke za selitev! Čakamo slikice!

Slikce so na FB... user posted image

LP
Ž.

clock-img

26.08.2010, 13:01

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Žiga dej ne z user posted image  no. Tista, ki nima Ž za prijatla na FB naj mu pošlje zs tuki na rr, ker njemu imena in priimki za prijateljstvo nič ne pomenijo, če vas samo z rr niki pozna user posted image
Tista ki pa ni na Fb (tako kot nisem jaz) bo pa morala še mal počakat na slikice, da se enkrat sporavim album naredit.
Drugače pa pri nas nič novega. Razen tega, da Miha neki treska. Ga očitno zelo skrbi šola. Po eni strani se je zelo veseli, po drugi strani ga pa skrbi kaka bo učiteljica, pa kakšni bodo otroci, ker nkogar ne pozna.

clock-img

26.08.2010, 14:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.08.2010, 16:01

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Evo, Žiga, jaz sem te tud poklikala user posted image

Spet se opravičujem, ker se sto let nisem javila, se vse sorte dogaja, pa že hočem napisat, pa je preveč za povedat, pol me pa kar mine user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

27.08.2010, 11:36

clock-img

malilump

pencil-img

432

Sem mislila koliko bo za prebrat, pa sem v 5ih minutah vse prebrala user posted image

Pri nas delovno, drugače pa vse po starem.

Včeraj zvečer sva bruhala, Val se je očitno preveč najedel popoldan, ko sem bila še v službi, jaz pa iz sočustvovanja do njega (in groznega izgleda ter vonja bruhanja). Zjutraj sva bila pa kot nova user posted image

Petek je...user posted image

Lep vikend vsem.

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

clock-img

27.08.2010, 20:53

clock-img

tjasa1

pencil-img

172

Oj.
Zdaj me pa ze celo vecnost ni bilo...razlog dopust. Pri nasi familiji ni prav nic novega, mislim da ne.

Tjasa nslednji teden pricne z vrtcem. Moram rect, da sem ful razocarana nad novo delitvijo skupin. Nobena od vzgojiteljic ni sla z njo naprej, ceprav je bilo obljubljeno, pa se noben prijateljcek s katerimi se je igrala ni vec v njeni skupini. Zanima me kaksna je delitev v vasih vrtcih. Ali so v isti skupini otroci, ki so rojeni v istem letu ali v solskem letu?user posted image

Letos sem jo vpisala v letni tecaj plavanja, ker je tako uzivala na morju in sedaj stalno sprasuje, kdaj gre lahko plavat?

Ali imajo vasi malcki ze kolo? Kako veliko? Rada bi kak namig, ker ji ga kupujemo. Do sedaj je imela poganjalcek.

clock-img

27.08.2010, 22:12

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Tjaša - pri nas se deljo po datumih rostjva. Recimo letos bodo šli naprej vsi, razen petih najmlajših. Dobijo pa nekaj najmlajših iz starejše skupine. Nimajo pa ne vzg., ne pomočnice iste. Itak, se bo tvoja Tjaša hitro navadila.

Glede kolesa. Naša ima tudi poganjalčka, ga obvlada v nulo. Kolo smo ji kupili Schwinnovo 16 colsko in ji je še malenkost veliko in ker ima pedala noče nanj (smo dali koleščke stran). Motijo je pedala. user posted image  Bomo spomladi še 1x probali, do takrat pa naj uživa na poganjalčku.

No, naša tamala ima pa šesto bolezen. 3 dni vročina 40, ki smo jo zelo težko zbili, danes pa pikice. Pojma nimam, če je Neja kaj takega imela. Mislim, da ne.... Torej lahko pričakujemo še eno rundo.

clock-img

28.08.2010, 14:46

clock-img

melita73

pencil-img

210

Glede vrtca: naša Zara gre letos v vrtec, tako da je itak vse na novo. Delijo jih pa po letniku, sao jih je veliko, tako da so 2006 letniki vdveh skupinah. Ena čista 2006, ena pa 2005 in 2006.
Kolo imanaša že večkot leto, najmanjše, kat jih je za dobit in se sedaj vozi lepo brez ta majhnih koleščkov. Drugo leto pa dobi novo kolo, večje. Je pa letos veliko bolj kot kolo prim nas aktualen skiro.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem