writing-img

RE: November 2006 - 4. del

clock-img

28.08.2010, 15:48

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Pri nas se v vrtcu delijo po starosti, kot so rojeni v istem letu. Gredo pa vsi skupaj naprej in vzgojiteljice ter pomočnice z njimi. Samo igralnico zamenjajo, ostalo je pa isto.

Kolo ima Anže še 12colsko, pa je že kar majhno. Morda za rojstni dan dobi večjega, ali pa bomo počakali do pomladi. Pa pomožna koleščka ima še kar gor, brez smo poskusili, pa še ne gre. Je pa tudi raje na skiroju. Pa rolati smo začeli, ampak gre še bolj počasi, pa tudi ne zdrži dolgo, obupa po par minutah. Kot tudi pri vsaki novi stvari. Smo ga dali v tečaj rolanja, sicer se še toliko ne bi naučil, tako je bolje, če ga ima ena druga oseba.

Tjaša, kam ste vpisali tečaj plavanja, jaz bi tudi rada Anžeta vpisala.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

31.08.2010, 10:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.08.2010, 13:08

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Dan!
Jutri pa šola. Jee! V četrtek pa še Špela nazaj v vrtec. Končno. Tale mesec je bil totalno naporen. Miha daje trema pred šolo in se kar naprej spravlja na čebelo. Se pet minut sstiskata in lubčkata, potem pa kar nenadoma jok dretje. Ahhh, jutri bo že bolje.
Letos gre pa naša bejba na angleščino (sorry, yes in no že obvlada user posted image ). Je komaj dočakala. Me prav zanima, kako bo, ko bo morala res tam v učilnici ostati. Sej če ne bo šlo, jo itak ne bova silila, ima še dovolj časa za učenje. Samo je zdej celo leto silila v učilnico k Mihu, pa v pisarni je bila redni gost, jo že vse učiteljice in računovodkinje poznajo. user posted image
Pa na plavanje gresta tudi letos v G-rego. tako, da imamo zdaj ponedeljke zapolnjene s plavanjem, ob torkih bo imela Špela ang., ob sredah pa še Miha. Sva se kar odlločila, da ga naprej v Lj voziva.
Jutri bo pa tri leta, kar sem gospa. user posted image  Sva izbrala datum, ki ga ne moreš kar tako pozabit. user posted image

clock-img

01.09.2010, 20:58

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Ja, z vrtcem še nekaj dni ne bo nič...

Slikca - Klik

LP
Ž.

clock-img

01.09.2010, 21:17

clock-img

urška76

pencil-img

2569

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Ja, z vrtcem še nekaj dni ne bo nič...

Z obletnico pa tudi nič posebnega, ker sva utrujena od včerajšne noči. Ob devet pa petnajst sva bila na urgenci, domov smo pa prišli malo čez enajsto zvečer. V bistvu smo bili prav hitro fertik. Je bilo pa kar nekaj takšnih malih na urgenci. In našo malo miš so vsi hvalili kako je pridna. V operacijsko je šel sicer Ž. z njo, ker jaz bi jo verjetno s solznimi očmi samo znervirala, tako pa je bila čisto pridna in skoraj ni muksnila. danes je pa že želela noret po trampolinu pa po toboganu. user posted image  Se že bojim jutrišnjega dne, ko jo bo razganjalo od energije.
Miha je pa vesel prvošolček. Jutri začnejo čisto zares. user posted image  Torba že čaka. user posted image

clock-img

01.09.2010, 22:03

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ojoj... kako hitro se kaj takega naredi. Bošček mali. user posted image user posted image user posted image

Miha navdušen nad šolo?

clock-img

02.09.2010, 07:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.09.2010, 14:00

clock-img

tjasa1

pencil-img

172

krfjolca. tud mi smo vpisal v g-rega, ce bo termin potrjen bo hodila ob cetrtkih.
ursa76 kdaj pa mata obletnico, ce lahk firbcam, ker midva jo mava tud ta mesec :) Mi spet prpravlja neki user posted image user posted image

Hvala vsem za informacije o vrtcu, res je da mene bol daje kot tamalo, sam ne morem razumet kok so trdi user posted image

clock-img

03.09.2010, 20:02

clock-img

urška76

pencil-img

2569

IZVIRNO SPOROČILO: tjasa1
ursa76 kdaj pa mata obletnico, ce lahk firbcam, ker midva jo mava tud ta mesec :) Mi spet prpravlja neki user posted image user posted image  

Midva imava tak lep datum user posted image  Prvi september. Ne moreš pozabit. user posted image  Drugače pa nič posebj ne proslavljava obletnice same. Takrat je le kak poljubček več kot ponavadi. Pa včasih kako vrtnico dobim.user posted image Drugače si midva vzameva čas zase kar tako, za nič posebnega. Letos sva pa itak bila oba doma, pa čebela z povito glavo.
Sva bili pa danes na previjanju in ji je kkar lepo odprto pustila. Pravi, da se tako lepo celi (pa še res je), da bi bilo škoda zapirat, pa še celo glavo bi ji morala nazaj povit, ko ima na tako smotanem mestu med lasmi. V torek greva pa šive ven dat, v sredo pa upam, da bo šla že lahko v vrtec, ker že zelo pogreša svoje otroke.

clock-img

06.09.2010, 17:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.09.2010, 12:20

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Pa je res celo mrtvilo tukaj gor.
Meni zmanjkuje časa za vse, kar bi rada postorila. Špela je pravi mali vragec. Včeraj sva šli obisjkat otroke v vrtec. Otroci so bili čisto divji, ko so jo zagledali. To je bilo tako dretje v pozdrav Špeli. user posted image  Danes popoldne gremo šive dat ven, jutri gre pa v vrtec. A lahko zavpijem KONČNO user posted image  Sej je luštno, ko je doma, samo tole je bilo pa že predolgo tudi zanjo.
Miha sem pa danes komaj k sebi spravila. Je bil tako zelo utrujen, da je komaj prišel do šole. user posted image  Pa včeraj je čisto sestradan domov prišel. Se je potožil da so samo eno malo skodelico juhce dobili (ja ni kaj moj mali je nor na juhe) user posted image

clock-img

07.09.2010, 14:19

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Dan.

MM - nalepi no bušija.user posted image  Pa še kaj napiši, kako si.

Nam ga pa zadnje noči Živa serje na polno.user posted image

Živa zvečer že skoraj zaspi, pa se potem čist prebudi in se dere na vse grlo...prav kriči. Je že čist vijolčna. Sploh ne vem, kaj ji je. In to tudi 3ure skupaj.user posted image user posted image  Čez dan je ok, zvečer se pa tole dogaja zdaj že 4 dni. user posted image user posted image user posted image Ne pomaga popolnoma nič.  user posted image Zmešalo se mi bo.....  user posted image user posted image user posted image  Smo imeli z Nejo norišnico, ko je bila dojenček, zdaj pa je zadnje 4 večere ta še hujša. Takega kričanja še nisem slišala...

Urška, verjamem, da bo pasalo, da gre Špela spet mal v vrtec. Se lepo celi?

clock-img

07.09.2010, 17:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.09.2010, 13:10

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Ojla1
MM lepo, da si ok, ter da pridno paziš na bejbija. še malo, pa bodo brcike konkretne. user posted image
Špela je v vrtcu. Baje je celo pot v avtu regljala (pa je morala ob šestih vstat). Včasih si želimo, da bi imela gumb za off, ali pa vsaj za mute user posted image  Šive ji je komaj ven pobrala, ker so bili tako tini mini. Ji je res lepo zašil, čeprav bo brazgotinica zadaj pod lasmi skrita. Zdej pa ne bo mogla več vsakemu razlagat, da ima glavo zašito user posted image
Aja1 kako je minila današnja noč? Je z Živo kaj bolje? Meni sotudi krči na pamet padli, samo se mi zdi, da je že malo prevelika, da bi se komaj začeli. user posted image  A ste kako hrano na novo uvedli? Zdej je ravno dovolj velika, da boste verjetno začeli z uvajanjem goste hrane. Če bo pa brez vzroka trajalo, pa kar k zdravniku. Da otrok joka tri ure mora obstajat razlog.

Bi imela pa še eno prošnjo. Če se kateri da še mal kliknit za mojega Mihca. Je tok vesel, če je kak glas več na njegovi embalaži user posted image

clock-img

08.09.2010, 14:31

clock-img

max81

pencil-img

3273

helov čveke...kako ste?????? vidim, da bolj malo čvekamouser posted image

No tudi naše2 čmrla sta šla po skorej mesecu dni zopet v vrtec, oba sta zamenjala skupine, samo z malim ni krize...z N pa ful...blo je rečeno da gredo skup naprej zdej pa tale šmorn...otrok zjutri joka ful in da ne gre u vrtec..lani pa niti enkrat ni pojokcala...no ja bo že..pravjo, da je vsaka stvar za neki dobra pa upam, da bo ta tuduser posted image

na morju je bilo fenomenalno, res smo užival maksimalno in drugo leto gremo verjetno spet na isto lokacijo...zdej pa spet ta morast šiht, pa vreme jaoo no....a ni mal preveč mrzlo, mi pa še kurilca nismo nabavluser posted image

danes mamo sestranek, pa ga bomo mogl prešpricat, ker mava z N zobarja, tastar je pa na šihtuser posted image jutr pa nova runda, tako, da se mu ne morem ogntuser posted image . V soboto mamo pa z vrtcem športni danuser posted image , samo vprašane če bo kej k je tako kislo vreme-

nč grem še mal na kavč za par minutk, pol pa u vrtec

clock-img

10.09.2010, 07:26

clock-img

max81

pencil-img

3273

lep pozdravček, sem komej najdla našo debato...seveda k pa niste nč načvekaleuser posted image ...no pri zobarju smo dobr opravl, čeprov je N že neki protestirala, da pa ona ne gre...tamal je pa komej čakal, da bo lahko na stol zlezu in še preden sem mu rekla nj usta odpre, pa  pravi dr sej ma že odprteuser posted image user posted image .....sestank smo včeraj tudi dali skoz, letos so naredl mešane skupine in smo bili vsi pošteno besni, ker so čist skupine pomešal..naša je šla v skupino od 2-4 let...mamo po novem tako krizo za v vrtec da je groza...lani ni pojokcalaniti enkratuser posted image ....

MM dej kšno slikco prlimej, sej veš, da smo babe firbčneuser posted image

clock-img

10.09.2010, 07:57

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Jutro.

MM - jaz ne vidim pri tebi nobenega albuma s slikicami. user posted image

Max - super za zobarja. Našo moramo tudi 1x peljat. Pri treh letih naj bi imela, pa še zdaj nismo bili. Vedno ko kličem pravi, da naj pokličem čez 3 mesece, da nas naroči (ker ima baje vse polno). Pa hodite še k pedontologu (al kaj je že tisti za tamale)?
Vrtec - pr nas je pa Neja vskupini 4-5. Je med najmlajšimi. Lani je bila pa 2-4. So jih tudi razdelili (pač skupine napolnijo po starosti). Upam, da se Nika kmalu navadi na novo skupino.

clock-img

10.09.2010, 08:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

10.09.2010, 10:54

clock-img

max81

pencil-img

3273

jest pa na šihtu dones tko trpim, so me dal nekam delat..k sem že čist ven iz tega, čist drgačno delo..prov glava me je začela bolet...komej čakam,da bom konc, da grem dam. Pol pa po čmrla u vrtec, pa se bomo verjetn kr lepo doma mal pocrkljal, ker se mi verjetn ne bo dal popolnoma nikamor it, popoldan bomo še sami, ker ma tastar popoldan šiht...w pa po dolgem času spet frej, samo gremo jutri z vrtcem na šprtni dan, tko, da  bo luštno

clock-img

10.09.2010, 11:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

10.09.2010, 16:12

clock-img

tjasa1

pencil-img

172

vidim, da povsod delajo stale v vrtcih. Tjasa se je sicer privadila in se ne pritožuje (res, da gre vsak dan k starim prjateljckom na obisk), jaz pa mam kar problem z vsem.
Lani je bila v skupini 3-4 in je bila tako najmlajsa, letos pa je v skupini 3,5-4, njeni prjatelcki pa v 4-5. JA kot je rekla aja1, skupine napolnijo po starosti user posted image
Ko se ze pripravim, da bi se pomirila, me vsak dan razjezi dejstvo, da v dveh tednih nisem spoznala njene vzgojiteljice....kako zgleda in katera je pa vem le, ker je v kavarni glasno razlagala kako so nasi otroci nemogoci in je pri tem uporabljala imena (tako sem jo namrec prepoznala)

clock-img

10.09.2010, 18:46

clock-img

max81

pencil-img

3273

Ko se ze pripravim, da bi se pomirila, me vsak dan razjezi dejstvo, da v dveh tednih nisem spoznala njene vzgojiteljice....kako zgleda in katera je pa vem le, ker je v kavarni glasno razlagala kako so nasi otroci nemogoci in je pri tem uporabljala imena (tako sem jo namrec prepoznala)
[/quote

o mater...jest bi jo pomoje kr tm uk....lauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Registrirana hvala za objamček...je pomagal fuluser posted image user posted image user posted image

no mi smo popoldan izkoristili in smo bili uzunej, pa še sosedov fantek je bil tuki, tako, da so se kr fajn zaigral...jest sem pa mal plevelček okol cipres posmukalauser posted image ...tamal je pa že zaspal N pa še risanko pogleda pol greva pa tud se počas rihtat, jest pa mal pred tv mal pop brio al kar kol že je pogledatuser posted image

clock-img

13.09.2010, 08:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.09.2010, 11:03

clock-img

max81

pencil-img

3273

no vikend je spet za nami, preživeli smo ga super, v soboto smo bili z vrtcem na Homu, za finiš smo se pa peljali še z vlakcem okoli Bleda in je bilo res krasno.V nedeljo smo pa dobili še obiske, ki smo se spoznali na morju, tako, da smo jo na hitrco mahnili še v Vrata.....zdej pa počas proti šihtu in vam morm priznat, da odkar sem prišla z dopusta ne hodim več rada na šiht...zdej si še ena 2krat na teden deli moj plac, skoz neki ma ene probleme s sama sabo, pa kr neki bi posvoje delalauser posted image , mah sita sem vsega, pa so ji že lepo glavni povedal, da se dela tako kot se je do zdej...k nima svoje amb vsaj 10 vmes pride k men in non stop neki teži...sita sem jo....sorči mogla sem se mal spihat, ker če ne me bo razgnal

zdejle sem pa speglala cote, pa mal u red pospravla za zilo, da ne bo mami kap k bo pršla popoldan otroke merkatuser posted image .......lepo se mejte, pa kej napište no!!!!!!

clock-img

13.09.2010, 13:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem