writing-img

RE: Februarčice 2009 - 7.del

clock-img

03.03.2009, 19:55

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: zwer

ojla ojla ... čestitke novim mamicam ... očitno sem še edina ostala 2 v 1 user posted image in še ne morem govort o radostih poroda in starševstva ... jutri naj bi tudi vidli kako in kaj bodo rekli v P ... če bo jutri še vse "normalno" me bojo poslali domov in potem v petek najkasneje sprožil umetne ... ko bi že vsaj vse bilo mimo  user posted image - sem že prav nesrečna user posted image

user posted image user posted image user posted image  drži se še teh par dniuser posted image  

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

03.03.2009, 19:59

clock-img

zwer

pencil-img

205

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: zwer

ojla ojla ... čestitke novim mamicam ... očitno sem še edina ostala 2 v 1 user posted image in še ne morem govort o radostih poroda in starševstva ... jutri naj bi tudi vidli kako in kaj bodo rekli v P ... če bo jutri še vse "normalno" me bojo poslali domov in potem v petek najkasneje sprožil umetne ... ko bi že vsaj vse bilo mimo  user posted image - sem že prav nesrečna user posted image

user posted image user posted image user posted image  drži se še teh par dniuser posted image  

hvala hvala za spodbudne besede

Love Zwer

clock-img

04.03.2009, 06:27

clock-img

akvalina

pencil-img

454

dobro jutro Zwer!!!

Nisi sama, tud jaz še nisem šla, držim pesti da me dons ginekologinja pošlje v porodnišnico LJ pa se mogoče srečava.

Važn da bodo najini otročki zdravi, čeprav je res tole čakanje grooozno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2009, 10:06

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

pozdravljene punce...sem koncno nazaj po 10dneh iz bolnice...vceraj zvecer ob 19h smo prisli...se dojiva,Mihailo je zaenkrat priden zbudi se samo ,ko hoce jesti in potem spi ali pa je v posteljici in gleda pa godrnjauser posted image ...napisem se porodno zgodbo in slikice bom dala v album zdaj,ce bom uspela...

clock-img

04.03.2009, 11:11

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

mihailo-wellcome home..drugače pa smo se preselile na forum dojunček..starši čvekamo

clock-img

04.03.2009, 15:29

clock-img

witto

pencil-img

1014

Kje pa ste??????user posted image

clock-img

04.03.2009, 16:30

clock-img

baki

pencil-img

3242

hay....vidim da ene se kr cakate..upam da bote hitro resene ker tole cakanje je za znoret.pa saj bo.ko bojo user posted image zunaj boste pozable na vse.katjusa...tebi pa se moram zahvalit da si dala une kaplice gor na rac.sem jih sla kupit ker nika se kar zvija,pa mislim da je malo bolje.upam da nebo dolgo trajalo

clock-img

04.03.2009, 17:23

clock-img

zwer

pencil-img

205

IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

dobro jutro Zwer!!!

Nisi sama, tud jaz še nisem šla, držim pesti da me dons ginekologinja pošlje v porodnišnico LJ pa se mogoče srečava.

Važn da bodo najini otročki zdravi, čeprav je res tole čakanje grooozno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala enako AKVALINA ... upam da te bodo obdržali .... mene na žalost niso .... popadkov nič ni, odpiram se tut ne ... me je že dohtarca hotla obdržat in začet filat s tabletami za mehčanje materničnega vratu, pa je pole dohtor reku da ne ... naj grem domu in v petek pridem nazaj user posted image ... očitno bomo mogli še čakat

Drugače pa AKVALINA in če je še katera ostala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, da bomo čimprej rodile.

Love Zwer

clock-img

05.03.2009, 14:22

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: witto

Kje pa ste??????user posted image

witto smo se preselile na forum DOJENČEK, starši čvekamo...Februarčice 2009

pridi kaj napisat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem