IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
hvala za odgovore......se mi je res težko odločit
mah bom že
majchy te razumem, jst sem misla, da sem prepričana. Pa mi je vseen hudo, da ne dojim, čeprav je tud kazalo na to da ni mleka, pa vendar si mislim kaj če bi se bolj potrudla..... zevedat se moreš, ko boš nehala dojit bo konec tega pristnega cartanja in meni to manjka

zdej ga pa krči dajejo pa si sploh mislim kak bi blo fino, če bi se pr meni mal prklopu pa mal pocartal

ampak kar je je mi nimamo mleka in smo tega prikrajšani.... upam, da sem ti pomagala se odločit vsekakor pa da ti naštejem nekaj prednosti ne dojenja:
- lahko ga nahrani tud partner (predvsem pride prav ko si čist utrujena in se je res težko vstat)
- točno veš kolk poje in kdaj joka od lakote in kdaj zaradi česa drugega
- lahko ga nahraniš kjerkoli ( sem taka da nebi na obisku majce gor dvignla, oz. bi mogla prosit, če lahko grem v katero drugo sobo)
.
.
.
slabost kot sem omenla je zame največja ta, da ni taga cartanja in povezanosti mama-otrok (zaradi tega sama trpim in spet čutim, da sem v rahli depresiji)
o tem da pa v vsakem primeru pije dovolj kvalitetno mleko se pa ne poglabljam mali sit in nasmejan mamica pa tud

o tem bi se dalo razglabljat sam bi blo preveč vroče krvi....
če lahko se potrudi, da ti ne bo žal, če pa ne gre in ne gre pa bo flaša čist super
in princeza te bo enako zadovoljno gledala in še vedno boš njena mamica in nič manj te ne bo potrebovala...