writing-img

RE: 30+

clock-img

24.03.2009, 07:53

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Korala vidim da je user posted image  končno prišla. Naslednji mesec pa ti želim en velik ++++++++++.

clock-img

24.03.2009, 08:00

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

vas sam mal pozdravim punce in drzim pesti za tiste ki se upate ta mesec....
Jest sm si dans nabavla termometer, ker sm se odlocla da ta mesec poiskusim z merjenjem BT in ovul. testi...
Mam pa eno vprasanje: kje si merite temperaturo? Ce sem jest prav razumela, si meris tem.vsak dan, ko pade, naredis ovulacijski test, al sem s5 vse zamesala user posted image
No upam, da mi ta metoda prinese zeljen rezultat user posted image
Uzivajte, pa lepo in sladko noc vam zelim...

Temperaturo si moraš vedno meriti zjutraj, po možnosti vedno ob isti uri, še preden vstaneš iz postelje. Meriš si jo lahko vaginalno, rektalno ali v ustih in si podatke zapisuješ v graf. Jaz podatke vpisujem v graf na fertyilty friend in potem sam program izračuna in pokaže kdaj si imela O. Meni se T pred O praviloma ne spusti, se pa naslednji dan dvigne za 0,3 - 0,5°C. Testke pa je najbolje da začneš uporabljat po lastnih izračunih, ko od tvojega povprečnega ciklusa odšteješ 14 dni, sicer pa ti ponavadi v navodilih piše, kdaj naj bi začela uporabljat teste, glede na dolžine tvojega ciklusa.
Ojej, malo sem zakomplicirala, no upam da sem ti kaj pomagala, če imaš še kakšen dvom, pa kar vprašaj.

clock-img

24.03.2009, 09:52

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

dan bauške!

kaj pa je zdaj na 30+, a bo mogla kira predlagat kako fešto, da bo tema oživela, tako kot na 40+user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

24.03.2009, 10:29

clock-img

kejti

pencil-img

189

Ojla punce
jaz bi sem vam tudi rada pridružila. Za mano so dva splava in dve abraziji lansko leto.  Drugače sem pa 1973 letnik.

clock-img

24.03.2009, 11:51

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kejti deliva isto usodouser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

24.03.2009, 11:54

clock-img

*zabica*

pencil-img

380

@KORALA: men se je pol vlila kaksen dan kasnejo oz. dan in pol kasneje...jest bi na tvojem mestu naredila test, da bos mirna user posted image

clock-img

24.03.2009, 12:11

clock-img

korala

pencil-img

93

Imaš prav, ga bom naredila danes popoldan. Vse za mirne živce. user posted image

clock-img

24.03.2009, 13:14

clock-img

*zabica*

pencil-img

380

no, jest bom pa drzala pesti...pa lej da bos takoj na RR porocala kaj dogaja user posted image

clock-img

24.03.2009, 13:48

clock-img

kejti

pencil-img

189

Treba je gledati pozitivno. user posted image

clock-img

24.03.2009, 15:12

clock-img

korala

pencil-img

93

Kejti, dobrodošla na forumu. user posted image
Punce, jutri javim rezultat testa. user posted image pa še ni....

clock-img

24.03.2009, 19:58

clock-img

S*

pencil-img

3006

Kejti user posted image

Kje je pa naša Stella Rossa?????

clock-img

24.03.2009, 21:05

clock-img

lana70

pencil-img

2857

ja res...kje je stella???

clock-img

25.03.2009, 08:45

clock-img

korala

pencil-img

93

No, da vas obvestim. Včeraj pozno popoldan končno spet naredim test, ker user posted image ni in ni bilo. In pokazal se je pluuuus. Čisti šok, solzne učke, kar tresla sem se. Danes zjutraj ponovila in zopet plus. Sem neskončno srečna, zmedena in malo prestrašena. 

clock-img

25.03.2009, 08:50

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: korala

No, da vas obvestim. Včeraj pozno popoldan končno spet naredim test, ker user posted image ni in ni bilo. In pokazal se je pluuuus. Čisti šok, solzne učke, kar tresla sem se. Danes zjutraj ponovila in zopet plus. Sem neskončno srečna, zmedena in malo prestrašena. 

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 09:44

clock-img

*zabica*

pencil-img

380

vau....sem vesela zateuser posted image cestitke in objem user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 09:53

clock-img

S*

pencil-img

3006

Super, sem tako vesela zate Iskrene čestitke! user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

25.03.2009, 09:57

clock-img

Anonimen

No, da se vam še jaz pridružim. Za vse, ki ste zagledale + čestitke. Tudi jaz upam, da ga bom konec tedna zagledala. Se mi pa že drugi dan pojavlja tak tekoč prozorno-belkast izcedek. Je katera imela kaj podobnega?

clock-img

25.03.2009, 10:07

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Še tukaj obesim tole informacijo, da vas ne bo skrbelo, kajti Stella je imela danes punkcijo.

tole naprej je pa samo kopija z IVF/ICSI
Stella, se javila  pridelala je 6 celic, user posted image user posted image user posted image

Punkcijo ji je delal dr. D, pravi da je bilo super, da ni nič bolelo, Počuti se pa tudi dobro.

ET ima v ponedeljek, 30.03.2009 (mismis a vidiš to)

Je pa na bolniški, zato se ne more javiti, ker doma nima še neta zrihtanega

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

25.03.2009, 11:23

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Še tukaj obesim tole informacijo, da vas ne bo skrbelo, kajti Stella je imela danes punkcijo.

tole naprej je pa samo kopija z IVF/ICSI
Stella, se javila  pridelala je 6 celic, user posted image user posted image user posted image

Punkcijo ji je delal dr. D, pravi da je bilo super, da ni nič bolelo, Počuti se pa tudi dobro.

ET ima v ponedeljek, 30.03.2009 (mismis a vidiš to)

Je pa na bolniški, zato se ne more javiti, ker doma nima še neta zrihtanega

user posted image   user posted image   user posted image  Bravo Stella za 6 celic, ti kar lepo počivaj in se crtaj doma. Pa srečno v ponedeljek na ET - ju.

clock-img

25.03.2009, 11:51

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Korala vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Upam, da se ti pridružim v tem veselju kmalu tudi jaz.user posted image

clock-img

25.03.2009, 12:23

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Juhu, čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 12:26

clock-img

korala

pencil-img

93

Hvala za čestitke! user posted image Res upam in želim, da se vse lepo izpelje do konca in da nas bo čim več, da vam vsem uspe. user posted image

clock-img

25.03.2009, 12:27

clock-img

Anonimen

korala koliko ti je zamujalauser posted image , ko ti je test pokazal + ?

clock-img

25.03.2009, 12:42

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Korala, zate: user posted image , pa še eno user posted image  za MATERINSKI dan! Je to tvoj 1. user posted image

clock-img

25.03.2009, 13:21

clock-img

korala

pencil-img

93

Anonimen, v soboto zjutraj bi morala dobiti user posted image , v nedeljo zjutraj test (CB) še nič ni pokazal. Včeraj pa je. user posted image Kdaj bi morala ti dobiti?

Hana76, ja, prvi user posted image . Prej nekako nisem imela pogojev oz. sem bila srečno samska kar nekaj časa.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem