writing-img

RE: 30+

clock-img

25.03.2009, 13:24

clock-img

Anonimen

Jaz sem jo imela 27.02., danes je test (CB) pokazal -  user posted image

clock-img

25.03.2009, 13:52

clock-img

korala

pencil-img

93

Uh, še imaš čas user posted image ! Te pa čisto razumem - vse te feelinge in čakanje. Ti bi morala dobiti v petek, počakaj do nedelje zjutraj in potem naredi test. Prej je škoda denarja, ker so cb-ji res dragi. Držim pesti in navijam zate! pa, pa user posted image

clock-img

25.03.2009, 13:53

clock-img

Anonimen

Hvala korala!

clock-img

25.03.2009, 14:27

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

še ena takauser posted image  jaz bi jo pa mogla dobiti včeraj. delala sem včeraj pop. test en velik-. user posted image pa še niuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image kolk živcev nam greuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

25.03.2009, 14:29

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

še ena takauser posted image  jaz bi jo pa mogla dobiti včeraj. delala sem včeraj pop. test en velik-. user posted image pa še niuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne daj se ines.... user posted image user posted image user posted image

dokler je ni, mamo upanje!!!! navijam zate draga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

25.03.2009, 15:00

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

jaz pa nimam upanjauser posted image ,

april je pa tvojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2009, 15:45

clock-img

Hana76

pencil-img

276

Pikica 36, meni tudi upanje včasih izgine, počakaj par dni, pa bo spet upanje prišlo... Ne se vdat, če se še jaz nisem...user posted image , potem se tudi ti ne smeš...

Kdaj maš naslednjič plodne dneve?

clock-img

25.03.2009, 18:44

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

hana pojma nimam, ker še nisem dobila user posted image .

clock-img

25.03.2009, 18:48

clock-img

sisi77

pencil-img

428

ja korala tako se dela. si nam s tem user posted image dala volje da še me delamo bolj na tem. bravo user posted image user posted image user posted image .
lepo bi bilo da bi se seznamčku user posted image pridružila kaj kmalu še katera od nas.
jaz niti ne vem kdaj naj ne pričakujem user posted image ker se mi je nekaj vse pomešalo. no v glavnem da je v aprilu več ne bo.
še enkratuser posted image pa ne zapusti nas sedaj ko si user posted image

clock-img

25.03.2009, 19:11

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Pozdravljene punce in čestitke vsem novim akterkam......korala, ma halo, ti si pa to ekspresno naredila, želim ti mirno nosečnost. Stella superca, upam, da se vidimo 30.3.

clock-img

25.03.2009, 19:12

clock-img

lana70

pencil-img

2857

se strinjam.......enkrat sem jaz kupovala teste kot zmešana, za vsak "znak", potem sem se malo skalmirala...

clock-img

26.03.2009, 08:41

clock-img

korala

pencil-img

93

Jutro, punce user posted image Ne smete izgubiti upanja, čeprav sem ga jaz tudi čez vikend. Moj me je celo hotel prepričati, naj ne delam testa, ker če je bil v nedeljo minus, potem je minus. Pa sem tako težila in se presedala, ker user posted image ni bilo, da sem se mu zasmilila. user posted image Sva pa user posted image od decembra.

clock-img

26.03.2009, 18:17

clock-img

lana70

pencil-img

2857

punce kam ste presedlale.......user posted image , kategorija 40+ je tudi nekam v apatičnem stanju, sicer se stanje nekaj popravlja, odkar so neke debate okrog žurke......

clock-img

26.03.2009, 18:17

clock-img

lana70

pencil-img

2857

kako je s teboj???

clock-img

27.03.2009, 07:27

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

user posted image  včeraj prišlauser posted image user posted image

clock-img

27.03.2009, 08:59

clock-img

S*

pencil-img

3006

Pikica36 user posted image , veš kaj vzemi to kot dobro, je vsaj prišla in ko se bo poslovila greš z dvignjeno glavo naprej v nove boje.

Pri meni je stanje tudi tako, tako. Nekako sem verjela, da bo velikonočni zajček radodaren do mene... Pa se je že začelo, joški bolijo, špikanje se pojavlja, tako da jo pričakujem prve dni aprila user posted image .

clock-img

27.03.2009, 09:03

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

user posted image user posted image user posted image Pikica36user posted image user posted image naprej v nove boje!!!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

27.03.2009, 09:27

clock-img

T1979

pencil-img

824

Jutro,

user posted image   Pikica36 user posted image . Naj bo april lepši mesec in naj prinese user posted image .

clock-img

27.03.2009, 17:59

clock-img

lana70

pencil-img

2857

user posted image  včeraj prišlauser posted image user posted image

joj, škoda.

clock-img

28.03.2009, 10:14

clock-img

S*

pencil-img

3006

Jutrčka, pa kje ste vse 30+, še vse pod koutrčkomuser posted image . Pri nas je tako čudno oblačno vreme in tudi jaz bi najraje šla kar na kavč, pa ne bo nič iz tega, bo treba veselo na delo.
Vsem ostalim pa želim lep vikend.

clock-img

28.03.2009, 15:47

clock-img

lana70

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Jutrčka, pa kje ste vse 30+, še vse pod koutrčkomuser posted image . Pri nas je tako čudno oblačno vreme in tudi jaz bi najraje šla kar na kavč, pa ne bo nič iz tega, bo treba veselo na delo.
Vsem ostalim pa želim lep vikend.

tudi pri nas je oblačno in piha...user posted image , so pa 40 plus vsekakor bolj dejavne kot pa 30 plus... no malce bolj user posted image

clock-img

29.03.2009, 09:26

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Pikica glavo gor in naprej pokončno v boj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro vsem skupaj...

user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

29.03.2009, 09:54

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dobro jutro vsem skupaj...

user posted image

Mnjami, to pa zgleda mamljivo.
Lepo nedeljo vam želim, jaz šibam v službo...

clock-img

29.03.2009, 09:57

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Jaz sem že od osmih... Oziroma po starem že od sedmih.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

29.03.2009, 19:38

clock-img

S*

pencil-img

3006

Evo službe je konec, sem že na kavču user posted image . Pa kje ste vse punce, uživate v deevnem dnevu? Pri nas se je dežju priključila še burja, tako da je kot sredi zime.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem