ojla čvekice!
ste se pa razpisale, full fino, pridem v službo dam kofetek na mizo in berem, berem pro v fajn
sam še delat bi blo fajn začet;)
skratka, tašče, ja to kot maš ti Nončika, tega ne poznam (trkam)
je pa to delikatna zadeva, jest vem glede na moj karakter, da bi bla že v vojni z njo, kar pa res ni dobro, tko, da sem kr brez nasvetov pri tej temi.
voziček....ja naš bo tudi kar 4kolesnik, napihljive gume, za zdaj vodi mura4 od maxi-cosi, pa vse je na klik, pa košaro bo mel, pa višina je taka, da mi ustreza, saj pri mojih 1,8m
aja summer, baje, da ma baby welt ene izmed višjih ročajev, me je zadnjič ena mamica podučila oz. kar pokazala na svojem vozičku. res visok ročaj.
sobice...blagor se vam. midva bova mela kar v spalnici en kotiček za pojstlco na pisalni mizi bo pa previjalna mizica. tako, da smo malenkost prikrajšani za užitke in radosti tega dela priprav. bi pa , če bi imela dinarčkov neomejeno sigurno kej v tej smeri izbrala. mi je tko lepo in ne tako kičasto, kot pri nekaterih proizvajalcih. res noro. sam cene so pa da te kap;) http://www.europebaby.co.uk/ ampak gledamo pa vseen lahko;)
nasploh imajo pri tem bebe-jou prekrasne stvari.
tassika...ti si pa umetnica, jest sem čist prez teh ročnih spretnosti, dve levi roki mam za take stvari oz. mi bolj domišljije primankuje;) ha ha beljenje in kakršnikoli mojstri zahtevajo potem eno veliko generalko, sploh pa ko se ploščice režejo, adijo pamet
lp