IZVIRNO SPOROČILO: Nončika
ženskice, pri nas je toča uničila vse. pridelka, vrta letos ne bom imela. padala je toča ko pinpong žogice. moram izklopit rač. ker spet bliska in grmi.
Joj, moji pa so na morju. Kaj mislite, da je v Šentujurju tudi padala toča? Mi imamo tam tudi hrano za celo leto, samo je mami na morju zdaj. Če ostanemo brez biološko pridelane hrane, bo kriza
Pri nas je pa ponoči bila huda ura, cela noč je minila v hrupu in bliskanju

, dežja pa za izvoz. Zdaj pa tako nedolžno vrem kot da ni bilo nič
Aja, glede UZ-jev pa imate prav. Logično, da jih ne delajo, če je bilo na prvem UZ-ju vse okej in pri meni je bilo.
Punce, jaz sem v službi 6 ur že kak mesec, ker sem po 6-ih urah tako mentalno izčrpana, da ne zdržim več kot toliko in sem bila zadnje 2 uri vedno popolnoma neproduktivna (parkrat zaspala z glavo na mizi pred računalnikom). Potem so se začeli hudi glavoboli, tako da smo rekli 6 ur plus 2 uri bolniške do nadaljnega. In zaenkrat je to res fantastična rešitev. 6 ur mine kot bi mignil, pa še paše mi, potem pa domov. Sicer me še vedno hoče večkrat zvečer glava bolet, samo potem grem narest svečo (noge v luft) ter se po glavi polivam z mrzlo vodo, pa je ok.
Glede prebave pa vam priporočam vsako jutro na tešče pol litra zelo tople vode (okrog 38 stopinj) z limono ali pa topel blagi zeliščni čaj ter hkrati pol ure vaj za nosečnice (v knjižnici imate cel kup knjig na temo joga za nosečnice na primer). To vas bo sigurno pognalo!!!
mayamaya, vidim, da si 19 tednov. A mi poveš, če že čustiš kakšne brcike?
Imejte produktiven dan, pa naj bo čim manj toče in neviht in lomljenja dreves!