IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca
puncee, a je že blo kateri tko slabo oz. da se ji je vrtelo,da je skoraj skup padla
nikolinca, kot sta ti že summer410 in piška goriška napisali...tudi meni se je to že zgodilo, izgubila sem zavest za nekaj sekund, sicer sem že prej čutila, da ni vse tako kot bi moralo biti, ampak sem vseeno upala, da me bo spustilo...no in sem hvala bogu sedela, se naslonila na dragega in je bilo v nekaj sekundah mimo, po tem me je oblil mrzel pot, izmerjen pritisk pa je bil 90/56 in sem šla počivat in sem spala kar dve uri v kosu...sem pa imela kmalu potem pregled in sem to omenila G. in je rekel, da včasih pride takšen splet dogodkov - temperaturen spremembe, da pade pritisk, mogoče tudi sladkor in da je v teh primerih najbolje sesti, se nagniti naprej in dati glavo med kolena...je pa seveda treba bit pazljiv, če si slučajno kje v avtu, ali pa med hojo, da slučajno ne padeš in se ne poškoduješ...če pa bi se ti izguba zavesti prepogosto dogajala, pa je že druga reč in je potem sigurno treba iti na kakšne preiskave. Držim pesti, da bi ti čimprej odleglo in da bi se boljš počutila

. Tudi jaz sem danes kot zombi in se mi čisto nič ne da...je pa fino, da bo tale teden kratek
Božajte bušije in se pustite razvajati! Drugače pa tudi jaz še kar čakam na prve brcike...dejmo jenči!!!