IZVIRNO SPOROČILO: caryn
Izbira je res velika, tako da priporočam predvsem za vse tiste, ki iščete košarice D in več.
Ja, jaz bi mogla prešaltat na D, ampak obseg pa imam še vedno 75. Mogoče veš, če imajo tudi tako kombinacijo 75 D, ker to je ponavadi ful težko dobit? Že 75 C kopalke ponavadi nikjer ne dobim
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka
Jaz sem danes točno v 19t in ne čutim še nobenih metulčkov....
Hočeš rečt, da si dopolnila 19 tednov ali si stopila v 19. teden in si točno polnih 18 tednov? Ker je to ful razlika. Sicer pa ti obljubim, da bo vsak čas, samo vprašanje dni je še!!

A si mogoče bolj visoke postave? V tem primeru mogoče tudi pride kasneje do metuljčkov, ker je maternica gotovo večja kot pri manjših.
Čestitke vsem za morfologijo
Jaz pa se počutim več kot fantastično. Polna energije, enako se počutim kot da ne bi bila noseča, spim največ sedem ur, ker mi je potem čisto zadosti in kar vstanem, presrečna, da je spet poletje, čeprav v stanovanju in pisarni še vedno sedim v flisu in nogavicah, glavobolov skorajda več ni, apetit se mi je totalno povrnil in se nalivam z olivnim in lanenenim hladno stiskanim in biološko pridelanim oljem na solatah ter zraven pečen krompir ali testenine z bučami, dobila sem kar 4 kg v zadnjih dveh tednih

, trebuh raste, joški žal tudi

- že tko me motijo in so mi prevelike -, metuljčke čutim ene dvakrat do trikrat na dan (nikoli zvečer ko ležim za razliko od večine) in komaj čakam pregled v ponedeljek, ko mislim, da mi bo prvič poslušala srčka.
Zdaj pa vprašanje: Ali bo katera oziroma je že uporabljala tisto ruto, ki jo zavežeš okoli vratu in daš notri dojenčka? Kako se to imenuje, kje se prodaja, kakšne so razlike med njimi, in če imate izkušnje s tem, kakšne so vaše izkušnje? Računam, da ga dam notri v ruto in skuham kosilo? Se vam zdi, da bo to možno????