writing-img

RE: Puncke v modrem

clock-img

22.02.2009, 11:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Đizs krajst superstar. Mič se je al najedla preveč krofov in halucinira al bo pa luna user posted image

Ipak je pustna sobota user posted image .
Vsaj danes se v miru v modro odenem.

clock-img

22.02.2009, 11:02

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

danes je kvečjemu pustna nedelja user posted image user posted image

clock-img

22.02.2009, 11:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

danes je kvečjemu pustna nedelja user posted image user posted image

Dobro jutro user posted image , hvala.

clock-img

22.02.2009, 11:04

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Ja oblečem, tudi bundo ima modro, ker sem sita roza barve.

clock-img

22.02.2009, 11:05

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Aja, odgovor; nimam punčke, HB. Ker bi se mi odpeljalo od tega kiča rozastega user posted image

Meni isto. Mi je ful všeč športna punca, v kavbojkah, supergah in to čimmmanj kiči kiči.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

22.02.2009, 11:07

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Sicer nimam punčke, ampak če bi jo imela, bi ji verjetno tudi kaj modrega oblekla. Prej, kot fantku roza.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

22.02.2009, 11:09

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Naša ima roza barve ravno toliko, da poživi veliko odtenkov rjave barve. Ampak zanimivo, da ima modro pa samo eno srajčko. Drugače pa tudi jaz ne maram kičikičija. Pa Ema ravno tako ne.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

22.02.2009, 11:16

clock-img

alička

pencil-img

2082

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: alička

In ja moja pupa ima kar nekaj temnomodrih majčk, pa temno modre deftinaste hlače, pa nogavice ima tudi modre user posted image

Se ena cudakinja.

user posted image user posted image

Kva češ, čudna mati, čudna hči. user posted image
Roza ne marava!

clock-img

22.02.2009, 11:26

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

seveda. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

22.02.2009, 11:45

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša ma en kup modrih stvari, ker je dobila veliko oblekc od fantka. ji pa kombiniram z raznimi drugimi in zgleda dovolj "girly" user posted image
sem bla anti roza na zacetku, samo smo dobili dosti roza oblekc kot darilo in ko je mela enkrat skor vse roza je en čiča vprašal, če je fantek al punčka. no, takrat sem se odločila, da me en mal briga katera barva je na njej user posted image
sem ji potem ene par lepih roza oblačil nabavla - tiste ****sija barve, ki mi je bolj všeč. ma pa tudi nekaj roza, npr. hello kitty žabe in en super cute poletni body komplet iz obaibija. pa eno trenirko, ki smo jo kupil v smrkolinu (rabljena), majčka z vzorcem iz lumy-ja, pa še bi se kaj našlo. sem zdaj zgleda mal imuna ratala na roza user posted image

clock-img

22.02.2009, 11:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
tiste ****sija barve, ki mi je bolj všeč.

user posted image user posted image user posted image  cenzura na barvo user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.02.2009, 11:56

clock-img

Anonimen

In ja moja pupa ima kar nekaj temnomodrih majčk, pa temno modre deftinaste hlače, pa nogavice ima tudi modre user posted image

Se ena cudakinja.

Kva češ, čudna mati, čudna hči. user posted image
Roza ne marava!

Sva ze dve user posted image .

clock-img

22.02.2009, 12:43

clock-img

rija

pencil-img

15589

a se grem ustrelituser posted image

moj malček ima v novi kolekciji nekaj vijoličastih majc, pa v stari eno zeleno roza......

poudarek je na MALČEK....

...vox populi...

clock-img

22.02.2009, 13:26

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

a se grem ustrelituser posted image

moj malček ima v novi kolekciji nekaj vijoličastih majc, pa v stari eno zeleno roza......

poudarek je na MALČEK....

ne rija ni se potrebno ustrelit user posted image user posted image ...lej moja dva najstnika nista nikol nosila rozaste barve ....druge pa vse ....se da marsikaj dobro pokombinirat.....je pa res da sem ju vedno oblaččila v svetle optimistične barve...in tako je še danes user posted image ...ne maram črnine.user posted image

clock-img

22.02.2009, 14:08

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

modro ji ja oblečem ,ampak tako modro,ki je za punčke -z bleščicami pa neki gor porisano skratka modeli za punčke,prav modro fantovsko majčko pa ne-ni šans da bi ona oblekla kaj takega

clock-img

22.02.2009, 14:23

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ja, imajo modro trenirko majico, je pa res, da naša drugorojenka obleče vse, samo da je roza  barve. user posted image user posted image

clock-img

22.02.2009, 14:48

clock-img

Anonimen

Če bo punčka ji bom oblekla vse barve oblačil, ne bo samo v roza, fantku pa tudi vse barve razen roze in vijolične, te pač po MOJEM OKUSU ne pašejo na fantka. Pa izogibala se bom črni barvi.
Drugače pa za doma ponosit je tak vse ok, sploh ko tako hitro rastejouser posted image

clock-img

22.02.2009, 14:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.02.2009, 14:56

clock-img

rija

pencil-img

15589

sem pozabila.....glede na to, da se veliko omenja črno...

ugotavljam, da mojemu malčku črna zelo paše....veliko bolj od nekih sladolednih barv....in zadnje čase je tudi ogromno oblačil za malčke v črni barvi....ravno včeraj sem mogla, mogla, mogla nabavit eno prekrasno spomladansko jaknouser posted image

...vox populi...

clock-img

22.02.2009, 15:04

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

jaz ne vem zakaj taki bum okrog modre/roza barve, vsaka mama pač kupi kar ji je všeč, kasneje pa otrok izbere kaj mu je všeč.

Meni je roza barva ZELO všeč, in ima veliko rozastih stvari, se pa nikakor ne izogibam tudih drugih barv, kot so modra, zelena, vijolična, rdeča, oranžna,....

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

22.02.2009, 15:38

clock-img

Anonimen

jaz ne vem zakaj taki bum okrog modre/roza barve, vsaka mama pač kupi kar ji je všeč, kasneje pa otrok izbere kaj mu je všeč.

Saj sem rekla. Ker sem bila presenecena, da modre za puncko apriori ne. Tudi ce za jest nimamo, bomo kupili roza.

clock-img

22.02.2009, 15:40

clock-img

Anonimen

Itak da ne.
Punčke morjo bit v roza, pa po možnosti tolk svetleče in cingljajoče k las vegas ponoč.

clock-img

22.02.2009, 15:41

clock-img

Anonimen

Punčke morjo bit v roza, pa po možnosti tolk svetleče in cingljajoče k las vegas ponoč.

Vidim, da je pustna povorka pustila mocan vtis.

clock-img

22.02.2009, 15:43

clock-img

Anonimen

Vidim, da je pustna povorka pustila mocan vtis.

K bi to človk vidu sam za pusta bi blo fajn ja......user posted image

clock-img

22.02.2009, 16:36

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Ali punckam kdaj oblecete kos modrega oblacila, npr. modro majico?

itak.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni