Dan!
Evo še moje poročilo
! Sej sploh ne vem kje sem ostala nazadnje, grem najprej malo prebrat nazaj....
Sunny ful lepe slikce naših malih škratkov, škoda, da sem imela fotkič v avtu
Koala
za babico.
Klepetka vi imate pa res smolo,
da se Marušin prstek hitro zaceli.
Mala pikica
za izpit, si pa res pridna, da imaš diplomo že napisano!
Martinca saj bo vse v redu, joj koliko jih prestrašijo v nosečnosti, potem je pa čisto vse ok!
Živalski vrt....po moje bo slabo vreme, vsaj napoved je taka in ne bo nič iz tega
Koala saj verjetno ne bo iz tiste bulice nič, upam, da se ne boš preveč sekirala
Alfabeta
Ajda ga pa pihne
Si jo kar predstavljam kako je maširala po igralnice, varuške so verjetno pokale od smeha!
Lunca si pa faca, si si kar kratke hlače naredila. Meni se ne bi dalo
Pa uživajte na morju!
Men gre pa pakiranje za na morje na
, še hujše pa mi gre na
pakiranje z morja
Triš ko sva šla midva na 3D ultrazvok v Postojno sva bla tud čist pametna, da imava fantka, pa je tud dohtarca rekla, da ji ne zgleda čist fant...no, pa Lara res ni čist fantu podobna, ne?
Tako, da veš kaj bo...
Martinca pri nas je tudi aktualen Nodi
No mi smo pa uživali na morju od srede pa do nedelje. Je blo ful lušno, smo se skoz crkljali, zdaj pa se mi zdi, da se je Lara v teh parih dneh ful navezala na naju in sploh noče spat v svoji posteljici, se prav histerično dere, če jo dam notri, ko jo dam pa v najino posteljo pa čudežno utihne in takoj zaspi
Saj bo, v parih dneh bo prišla nazaj na tir
Moram pa rečt, da smo ugotovili,da je na morju zakon VODA+MIVKA, sicer da ne govorim kakšna je bila cela, ampak uživala je pa ful in pol jo samo v morje namočiš in dobiš spet čistega otroka
Je pa na morju vsak dan čez dan spala 3 ure, klima je res naredila svoje.
En dan smo sicer imeli dež in vihar, ampak se je dalo preživet.
V nedeljo smo pa seveda šli na triatlon (zato smo tud šli na morje) in navijali za očija in uživali na sončku. Danes pa na šiht
...kako je hitro minilo.
Ok, zdaj pa grem, ker tale post pišem menda že eno uro, moram si še lase umit, pa upedenat se, pa pogruntat kaj jutri oblečt...ker grem končno na PODELITEV DIPLOME
!
Mejte se lepo, nočka