IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
kot vidite, sem našo katrin malo pobarala, kaj se da narediti o zadevi glede vohunov... ignoranca žal v hujših primerih ne zaleže :)
povejte druge, kaj mislite o spremembi naslova? če bi to kaj pomagalo?
Glede na to, da je RR javni forum, ki ga lahko bere vsak, tudi tisti, ki sploh niso registrirani, sem se jaz že davno odločila, da bom pri pisanju osebnih stvari precej previdna...kaj pa vem, tako se mi je zdelo najboljše...in do sedaj nimam nobenih posebnih težav, verjetno sem preveč nezanimiva za kakšne "vohune"

. Zaradi tega jaz ne objavljam svojih fotk...ne uporabljam svojega in moževega imena, ne govorim o tem, kje sem v službi...saj vem, da me lahko vseeno kdo prepozna preko otrok, ampak je pa manj verjetno. Tudi ne razlagam okrog kakšen je tukaj moj vzdevek...mogoče sem malo paranoična, ampak zaenkrat se obnese
Sprememba naslova teme se mi ne zdi smiselna, ker če ima kdo resen namen vohunit, nas bo prepoznal po vzdevkih...
...varianta je, da naredimo svoj zaprt forum, tako kot so naredile že avgustovke 2007...
sunny krasne fotke malih sončkov
triš res si prav super nosečnica

, ti kar zavidam tvoj trebušček...res uživaj in pazi nase
sani auuuuuuu...blond....auuuuuuu....nimam besed...kako pa je spremembo sprejel

in kaj je rekla Manja? Aja glede darila z vzgojiteljico...jaz gledam na to kto na DHP

. Pri nas smo starši zbrali skupaj in sta dobili masažo in pedikuro, plus še eno pesmico, ki ju je napisal en očka, tako da so začetn črke vsake vrstice dale njuni imeni in priimka...otroci so pa tudi dobili darilca ob zaključku šolskega leta in seveda lepo pripravljene osebne mape...
limma ti verjmem, da si se hitro odvadila dolgih voženj, pa

za Nežino prvo ljubezen
vaney res sta se zelo potrudili za vajine varovančke

. Se pa strinjam, da največ je pa vredna pohvala in zaupanje, ki ti jo izkažejo
Tole pišem že skroaj eno uro, ker vems skeniram diase s poročnega potovanja (pred skoraj 13. leti sva bila v Dominikanski republiki in na Haitiju), je prav grozno pogledat, kako sva se postarala v teh letih...

, drugače namreč sploh nimam občutka, da sem se kaj postarala