Dober večer.
sunny, a je to možno? Očitno je. Aja, saj se je nam enako zgodilo na Eventimu za Il Divo, je svakinja rezervirala in plačala v našem imenu za naše starše. Potem so pa enostavno plačilo spregledali in ker ni bilo kart, kljub potrdilu, da so plačane, je svakinja poklicala in na oster način jim je povedala, da hočemo karte, ker so za darilo in že vedo da bo to za darilo. no, potem so se nas usmili in našli še mesto.
Upam,da tudi tebi uspe!!!
koala,
danes pa verjamem da ti ni lahko. Aja, glede mleka....a si poskusila s peteršiljem? Če se ne motim, da ustavlja mleko. Bom poiskala link pa ti pripnem
sani, za Manjo veliko
, da se hitro pozdravi
triš, upam da boste hitro hitro zdravi, tako fizično, kot po krvi, pa da se ti umirijo slabosti
ursulina, upam da bodo naše pestke pomagale malčici
katarinas, super za vrtec
pa da bodo izvidi superski
martinca, zelooo lepe slike
ančika, mi imamo zunaj, no Ajda, bodi s kratki rokavi in povrhu še eno tanko majčko z dolgimi rokavi. tudi jaz nisem v kratkih. No, ja....bila sem danes dopoldan, ko me otroci niso videli
Jaz se načeloma držim reka:" Spomladi dolgo v dolgem, jeseni dolgo v kratkem:"
nana, kako zelooo lep avatar imaš
je Klemen tak frajer!
katee, kako pa je zdaj tvoj nečak? Je ok?
mml, super da ste končno dobili zanesljivo varuško. Ma da tako ostane! A ne?
lusa, vi pa imate pestro, joj joj......Upam,da kmalu posije soček...tak pozitiven!
klaja, važno da vam neta niso vzeli
Malo se hecam, da ne boš huda.....Upam, da se hitro uredijo stvari nazaj na stare tire
urssyy, nate se pa večkrat spomnim kar tako....upam, da tile težki dnevi hitro minejo
mala pikica, kje si?
suzana spet štrajka?
limma, a je bilo danes tudi sonce na LJ gradu? Pri nas je bilo okoli 14 ure tako vroče, kot da je poletje.
lunca, ste zdravi sedaj? Upam, da ja
majra, kako križ, nosečnost?
klepetka, pogrešam tvoje dolge poste.....proste spise....lahko enega?
dašabina, si se pozdravila? Upam, da ja....
vaney, a so stvari na umirjenih tirih? Upam.....
Tiste ki pa nisem ogovorila pa
Takole.....na kratko......grem naprej še kaj pametnega počet