da še jaz pristavim svoj piskrček.
Vsake tolk kar prav pride kakšen deževen dan, da nisem potem v takem zaostanku
Kratko naše poročilo, pol pa vas grem za nazaj brat.
SEm v velikanskem zaostanku z branjem, ker vreme dela svoje. Pridemo skoraj samo še spat noter
M. je bolna-spet(vročina, driska, bruha).K kuha sicer ne več, je bila pa včeraj vročina čez 39..... ah, bo bolje.
Včeraj sem bila na 5 žensk. com in mi je bilo čisto ok. Je bilo za nasmejat, tudi tisto, ko si se ozrl okoli sebe in si videl sem in tja kakšnega moškega, kako nejeverno zmajuje z glavo
Je bila pa danes Lana nekam sitna, skoz po M. plezala, tako da sem jo dopoldne popokala v voziček in sva šli en giro do obrobja gozda. Bil je prav prijeten sprehod tam po gozdnih cestah, tak mir, nič prometa... za nazaj pa... pa sem trepatala za Lanino in svoje življenje
. Pred nama je namreč pridrvela kosmata rjava zverina(pes po domače) in ker se jih jaz neznansko bojim, sem čisto resno podvomila, da se bo tole srečanje dobro izteklo. PEs se ustavi točno pri nama, vzamem Lano iz vozička, v primeru da bi napadel, da bi mene in ne njo,... pa me gleda. Jaz se ga nisem upala gledat in sem gledala nekam mimo.Lana itak ful navdušena nad njim in kar cvilila od veselja. BLIzu in daleč pa nikjer žive duše, da bi naju rešil. Že razmišljam, da bi klicala policijo.. potem pa rešilna bilka- poštar
. POštar lepo mrtvo hladno mimo nas, pes pa nič. NO, potem pa sem se ojunačila, ekr sem predvidevala , da če je poštar preživel, da pa bova mogoče tudi midve. In grem počasi mimo njega, pes pa nič... jao, nazadnje sem ugotovila, da sva se bala en drugega.Očitno
NIč, zdaj pa grem brat in kaj sproti pokomentirat;
nana, čudovit avatar. tale mi je res všeč
lusa, ojej
... na žalost mi je hudo poznano tole z levkemijo
... srčno upam, da bo zdravljenje in izvidi kar se da najboljši. TEbi pa
mml, ti pa imaš pestro. Pa saj bo...
Ojej, boga Manca, kako jo skrbi za bratca. Čisto prava sestrska ljubezen
. Želim vam čimmanj solzic. SAj mal jih pa more bit
anči, no vidiš, da je tud Daša že bližje hoji
. Tud naše nepremičnince postajajo premičninec.
Naša L. že ful lepo hodi, notri sploh, zunja jo pa še zanese vsake tolk
Lano imam oblečeno ted dni; najlonke, hlače, bodi K.R. in majčko. KO pa je popoldne ful pihalo pa še eno jopico čez in trak. PreveČ?!Premalo?! Pojma nimam.. nisem dost pametna, ekr res kompliciram kaj in koliko obleči v teh prehodih.
Upam da je mala nečakinja upoštevala, da ji je pogodba potekla al še kar trmasto vztraja?!
martinca, kako je lep Patrik. Sploh una taprva slika mi je ful lepa. Pa naj se nosek čimprej pozdravi.
Se pravi, da bo potem pri vas letos miklavž pustil čisto posebno darilo
sani,
tudi za Manjina ušeska
Triš zate in za Žana
ursulina, ojej.. upam da bo za malo deklico potek bolezni kar najbolj ugoden
koala, hudoo, res. Nepredstavljivo
sunyy, upam da boš kljub vsem zapletom le dobila karte.
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
klepetka, pogrešam tvoje dolge poste.....proste spise....lahko enega?

.. kar želite, to dobite
ursulina, uf sine ima sam elegantne na zalogi. Verjemi. SEm ravno danes možu rekla, da še dobro da ni šel včeraj z mano na 5 žens. com, ekr bi še njih v zadrego kje spravil

.
INTruder, tudi meni se zdi zadnje čase tukaj gor zatišje, ja. Mogoče se bomo sčasom kaj popravile, druagče nas bo treba pa

. Lepo bi že blo.
Pa spet imaš nov avatar. Čudovit je
katarinas, oh ta slabokrvnost

.... ja no, boste imel ipa Legofer na meniju vsak dan. Pa sam da se da popravit
katee, potem je Žan lUka kar mimogrede staknil buškico?!

Upam da se mu hitro zaceli, tebi pa želim, da se ti počutje kmalu izboljša. Kako pa sta kaj
Suzana in Aljaž? Prav lepo ju pozdravi
nana, baje naj bi bilo tako vreme še vse do nedelje. Upam da se niso zmotili.
Bo pa vmes kje kakšna nevihta, taka kot včeraj pri nas. SEm glih hotla iti ciprese pognojit, pa je tako zagrmelo, da me je kar v garažo zabrisalo
MAŠA, VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNI DAN TI ŽELIm.