Dan!
končno 4 dni frej
. Se bom lahko naspala.
Danes me je zjutraj grozno tiščalo v pljučih, ampak ko sem se odkašljala in spravila vse ven iz sebe, je bilo bolje. Tako kot Ti Katarins, se mi vse nabira v pljučih. Žan Luki mpa še kar iz noska teče, ampak vsaj kašlja ne, kar je super.
Danes sem si vseeno zrihtala nadomeščanje za zadnjo uro, ker ne bi zdržala obeh ur.
Nosek se malemu kar lepo celi, greva pa jutri spet na pregled k P, ker ima še vedno izpuščajčje okoli ust in očesa. Pa sem mislila, da jih ima okoli ust zaradi duse, pa smo jo sedaj ukinili, pikice pa niso izginile
. Ne vem, kaj bi lahko bilo.
Klepetka: psi zavohajo strah in adrenalin, zato te je pa tako gledal. Naslednjič pa kar pogumno mimo njega!!!
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Ali kam greste za prvomajske praznike? Na morje npr.? Mi ne planiramo sicer nobenega morja, bi pa skočila nekam za vikend....
Midva z Žan Luko bova šla sigurno na morje od sobote 25.4. do nedelje 3.5. No, seveda, če bo lepo vreme. Če bo dež, ne bom rinila na morje. Srčno upam, da se nas vreme usmili in bo skoz sončno!!!
Sunny: kaj je s kartami? Upam, da si zrihtala kaj!
Oblačenje: jaz Žan Luko oblečem za ven v bodi brez rokavov, v majico ali bodi z dolgimi rokavi, trenerko, čez mu pa je anorak obleče. Če piha, mu dam še kapico s šiltom gor. Žabic ni imel že kar nekaj časa oblerčenih. Obut je pa v Nike-ce.
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Je pa tole zdajle najslabši čas za prehladit se, vsaj po moje...v avtu ti je vroče, stopiš ven malo piha in ni tako vroče, greš v trgovino kjer je mrzlo....še sama ne vem kako naj se oblečem, kaj šele Laro
Se čisto strinjam s tabo, saj zato pa smo vsi smrkavi!
Ana vse najboljše!!!
Anči
za nečakinjo!!!