karatina ,slikice ne bo tukaj na rr,boš me videla v živo,če pa seveda zamudiva s Klemnom,potem boš pač najprej rodila pa vas prideva pogledat.
Klemen je bolan,ponoči je bil vroč kot pečka,sem mu dala 2 svečki in je bilo potem ok.No,iz službe sem prišla ob 12h,da ga peljem k zdravniku,ker pač nisem hotela pustiti šefice na cedilu...ko pa sem hotela domov ob 12h,ko je prišla druga pomoč in še ena je delala danes ki je na porodniškem,ker je imela napovedano gužvo in je dejansko bila gužva,ampak potem pa mi je rekla,češ,da sem si kar sama določila,da grem domov ko pride ona druga in da bo zdaj dobila 5 strank...čeprav so bile 3,ko skoraj nikoli nismo ali pa smo v isti zasedbi ponavadi,pa sem rekla,da pa meni je moj otrok že bolj pomemben in njegovo zdravje.Pa sem ji zjutraj povedala,kako je bil ponoči vroč...v glavnem vse.Si lahko mislite,kakšen egoističen
je stara????Mislim,če je ona brezbrižna do svojih otrok,jaz nisem.Briga me za njene stranke,dokler jih sama obvladuje,mene bolj zanima življenje mojega otroka.Nisem si mislila,da bo tako nerazumevajoča,pa še rekla mi je,da bi ga lahko kasneje peljala k zdravniku.Mene bi bilo sram v rit,še pred strankami je to govorila.Sem samo rekla,da nisem kriva da je zbolel in da grem...pa je rekla vsa živčna idi,idi...valjda sem šla,saj nisem njena lastnina,čeprav se velikokrat tako obnaša.Danes sem se na podlagi tega odločila,da ostanem do 9.5.,do izteka 3.mesecev poskusne dobe,potem grem ne glede ali bom imela službo ali ne. Tega ne mislim več prenašati in ji bom tudi gladko tako povedala,da si nisem mislila,da je tako brez srca in da ji je njen biznis pomembnejši kot življenje malega otroka.Eh,kaj bi razpravljala,sem se itak pomirila...
sem pa danes že itak doživela tale izpad,predvčerajšnjim me je na poti na delo ustavil policaj,sem dobila kazen 40€,ok,ni sile,lahko bi bila katastrofa glede na vse...no,potem mi je še sestra pri pediatru držala pridigo glede vročine in sem in tja...ne bom razlagala,potem sem pa šla na pokopališče in bila takooo ganjena,ne vem kako to,ko sem videla,da ima moj oči spomenik...in njegovo ime na kamnu pa vse skupaj,sem se kar razjokala.Danes je bilo res toliko tega.
V glavnem moj
je rekel,naj zdržim v službi do izteka,potem pa naj iščem nekaj druga.
Tako,sem se malo izpovedala.
Sunny m.,ne bom rabila,mi bo kar njen

odprl vrata in pomagal likat.Pa nič se ne jezim,brez skrbi.Se sama tudi velikokrat pohecam na račun katere od vas

.
martinca,čas je za spremembe,frizura me je pomladila pa še dolgo sem si želela kratke lase,samo sem imela včasih predolge,pa si nisem upala tako naenkrat na kratke.Pa sem šla lepo postopoma.Saj me boš videla.Me je danes pohvalila teta,pri kateri tukaj blizu kupujem svečke,da sem super!!Če bosta imela kaj časa pa pridita na kavico,ko gresta iz kramarja.
Vem,da ti veš kaj je ibercug,vse pa verjetno ne vejo.Ti si še zmeraj štajerka.
Lunca,hvala ker tako lepo skrbiš za naš seznam.Zelo si pridna.
Lep preostanek večera vsem,mogoče še pridem na kratko po deveti uri.