Čer punce,
sem si vzela 5 min cajta za vas
.
Lana že spi, pa namesto da bi šla po tleh pomit sem tle.
SMo veliko zunaj tako da blaženo zdaj ko ni dežja in snega. Lana ful uživa v pesku, skoz ga premetava
Včeraj smo bili tukaj pri nas na enem dobrodelnem koncertu, na katerem so zbirali sredstva za nov vrtec. Tako da nov vrtec v Ribnci BOOOO
.
JE pa tud D. nastopal oz. cela skupina.
Grem predelat snov.
sani, zadnjič si me spraševala če bom prišla kaj v petek v Lj?!(čeprav je tisti petek že mimo
). Načeloma sem po tanovem dopoldneve precej zasedena, ampka za kakšen izreden dogodek(beri kofetkanje z ljibljančankami
)sem si pa pripravljena fraj dopoldne vzet. Za kofe vse
IZVIRNO SPOROČILO: limma
... tako, da se danes izogibajte temu področju... da ne srečate rjave zverine (ta prave, ne takšne kot klepetka
.. saj nisi huda, klepetka, a ne
)

seveda ne, le zakaj

Saj po moje se menda tudi medveda ne bi tako ustrašila kot pa psa
ursulina, ja res je, leseno konstrukcijo za hiško je treba res večkrat obnavljat pa barvat,.. tako da imaš prav, ja. MI nismo samo 1x vmes prebarvali, pa je bilo že načeto
klaja, tole z jamranjem moških... potolaži se, da jih je mnogo na tem svetu

. Z mojim vred.

Malokrta jamra, ampak ko pa ja, takrta je pa za zbežat

.
karatina, potem si pa res že v nizkem štartu

. Super, bo čimprej vse za tabo. Pa da nam ne boš pozabila sporočiti prelepe novičke
majra, naša bo tud zgleda vetrinarka kot Katja. jao, to niti mal ni po meni. KEr vsako žival ko vidi, čist ponori, jaz pa kar kurjo kožo dobim od straha

.
Ti pa pazi nase
katee, suepr avatar, prav poletni že

. Blagor se vam ker boste že tako kmalu šli na morje

. kako sta Suzana in Aljaž? Pozdravi ju
koala,

za Aleksa . Zate pa vešda bomo močno močno stiskale pesti. SAj bo vse ok, ekr mora bit, boš vidla.
nana za Klemna kup

, zate kup

. Za šefico pa
golobček,

za Nino. ZAres prav hitro bo vse ujela. Super.
Zdajle pa moram malo predelat snov, namreč jutri imam spet predavanje, pa da ne bo kake
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 17.4.2009 21:05:35 >