Dan,
mogoče mi pa uspe...
...kaj napisat...samo nič ne obljubim
Sem med raznimi opravili. Vmes sem si priklopila še digitalni okvir, tako da lahko sedaj gledam moja čmrlja
. So imeli v Muellerju okvir zelo ugodno, je stal samo 38 €, ni ne vem kaj, slikce se pa čisto ok vrstijo
Meni se je Matic v soboto polil z vročim čajem, še dobro, da je zadeva že nekaj časa stala, ampak ima vseeno rdečo liso na roki...smo ga takoj polili z mrzlo vodo, pa ne vem ali je tulil zaradi mrzle vode ali zaradi strahu...skratka vse se je dobro končalo...samo moj semiš čevelj je bolj čudne barve
, bom morala še drugega polit z zelenim čajem, da bosta spet enake barve...Včeraj smo imeli pri nas blagoslov lanskoletnih novokrščencev in smo pridno šli, pa ne vem s kom je bilo več dela z Manco ali Maticem
. Manca je ponoči tako kašljala, da je prikorakala do spalnce, da sva se malo požulili-mulili, je spila malo vode in je bilo boljše. Kako kaj Beti? Že veselo klepeta in se krega z Bino? Pri nas je postal Matic totalno ljubosumen in preganja Manco iz naročja, sploh pa dobi živčni zlom, če Manca kaj dobi on pa ne...je prav smešen
nana jaz bi tudi včasih kar zamenjala tole mojo službo, samo ne vem, kam naj po tem grem...mi v LJ nič ne ostane...tako da bo treba kar potrpet...Jaz se sploh ne obremenjujem, kaj si mislijo sodelavci in šef...če sta moja otroka bolna, sta bolna in me potrebujeta...to je to...vse ostalo pa lahko počaka ozioram naredi kdo drug!!! Upam, da najdeš kakšno boljšo šefico/šefa, kjer boš bolj zadovoljna. Upam, da je Klemen že boljši. Matic je ravno zaključil z AB, ker mu je prejšnji ponedeljek začelo tečt iz levega ušesa. Srčno upam, da je konec z virozami za to sezono...
triš upam, da je tvoje počutje kaj boljše
. Zdaj bo pa že počasi čas za NS...
tinča čestitke za
, vse dobro in lepo. Ti pa lahko povem, da so decembrčki zakon
karatina si še v enem kosu?
lutiropan super fotke
suzana čestitke za Aljaževe prve korake
klepetka držim pesti za čim manj "lakotnih napadov"
igrala jaz bi tudi kaj imela, pa ni variante, ker smo v bloku in se ne bomo nikoli zmenili, kaj bi imeli in vedno bo kdo proti
...tako da ostajamo na eni gugalnici in dveh peskovnikih na dvorišču...ah saj bo...glavno da imajo sosedi krave in kokoši
majra jaz sem čisto do zadnjega dvigovala Manco, ko sem bila noseča z Maticem, je imela pa takrat na koncu ene 13 kg, pa mi ni nič škodilo
, je Matic čisto lepo vztrajal z mano še čez rok
. Po porodu sva se pa zmenili, da je zlezla na stol in na previjalno mizo in tudi dol tako, pa sama mi je zlezla v naročje, ko sem sedela na kavču, tako da po porodu sem pa malo bolj pazila...pa ni bilo panike
sunny in vaney sami morata ugotoviti ala vama je vtakšni zvezi OK in kakšni so plusi in minusi in katerih je več in se po tem odločit kaj je za vaju in vajina
boljše...se pa zaedam, da od daleč zgledajo stvari dosti bolj črno belo kot so v resnici...
urssyy upam, da z Viv najdeta stanovanje in se vama začneje stvari urejati in izboljševati, predvsem pa da tvojega bivšega sreča pamet in ti neha najedati in težiti, ampak se uspeta normalno pogovoriti in dogovoriti kot je najboljše za Viv
golobček sem bila v petek v "tvojih" koncih. Super, da Nina tako dobro napreduje, še malo pa bo tekala za bratcema in jima nagajala
cepljenje proti klopnemu meningitisu: po moji oceni je smiselno cepit po 3. letu, ker takrat se začne v resnici pojavlajti okužba kot meningitis, prej je pa to bolj izjema kot pravilo. Je pa cepivo registrirano za uporabo od 1. leta dalje. Potrebno je pa cepljenje s tremi odmerki...in po tem vsakih pet let. Jaz bom Manco cepila jeseni oziroma pozimi...
vse ostale, ki vas nisem uspela komentirat nisem vas pozabila, samo časa mi zmanjkuje
Tako pa mi je uspelo...zdaj grem pa gledat, kaj se kaj dogaja in služit denar