Čer,
no, pa še jaz za danes
.
Vreme je za
, temu primerno je tudi razpoloženje
. Imava z L. v petek pregled v LJ, pa me je že danes groza, ekr je napovedan dež. Predvsem zato, ker
ima neke opravke, in bova zato šli sami. Upam da m ine bo treba parkirat na čisto drugem koncu LJ
.
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
klepetka, čestitke za takšen podvg - hujšanja. upam,da ti uspe. te bomo bodrile.
sicer zaenkrat brez večjih težav, ampak zelo možno, da bom potrebovala kakšno "brco" za spodbudo. Tako da se res priporočam, ja
koala, že zdaj mislim nate in močno stiskam pesti, da bo šlo v sredo vse kot po maslu
nana, super da je Klemen boljši

. Kako pa da jaz ne vidim slike od tvoje frizure?
Aha, na FB je

. Tole oddam pa šibam pogledat. VErjamem da je huda
triš, ojej, prav smiliš se mi

. REsnično vam želim, da Žana nehajo matrat zobki in se revček naspi.
Na trampolin pa, v skrajni sili, pejt mal poskočit takrat, ko/če boš čez rok. Ima da ven pade po hitrem postopku.
SEm se pa še jaz ravno v soboto zvalila na trampolin, bilo je super, naslednji dan pa je bilo malo manj super. Precej so me bOlele noge in hrbet. Pa mi pravi D. : Pa kaj greš ti gor, če pa to ni zate?!
Lana pa ful uživa na njem, to je tak jok, ko jo na silo dol spravljamo...
golobček,

za Nino in njen prstek. BOgica
mml, vi imate pa pestro.

HB da se ni Matic kaj bolj opekel, bošček

. Ga je moralo fejst zapeči
Manci pa želim, da jo čimprej zapusti ta zoprn kašelj
Ampak, jaz sem pa res zadaj, veš

. POjma nimam kakšen okvir za slike imaš ti to in kje, še nikol slišala
obrigit, še malo pa boš na cilju

. Super. Pa lepo ,da se spomniš še na nas
katarinas, kolikor se jaz spomnim, sem dobila v P tisti list za cepljenje TBC, kjer je bilo treba napisat al ja al ne. LAna ni bila ceplljena.

SE spomnim, da ko se je pa D. rodil, je bilo pa še obvezno oz. so bili vsi cepljeni. So pa to obvezno cepljenje potem kmalu ukinili
ursulina, ah ja, vs ena kupu. Želim vam en koš zdravja, pa da nehajo zobki mučit
dašabina, krasne slike.
limma, kje si pa ti

? Ste ok? Upam da ja
Zdajle pa moram še mal po netu za kakšno rožo ogledat oz. kakšno kombinacijo rož bi imela letos?! Nimam pojma še kaj bi nasadila