IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Aja, mml, nisem pozabila nate.....glasujem še vedno, upam, da ostale niste pozabile.
Nisem,nisem

,imam še tri glasovnice pripravljene,da jih še samo nalepim na dopisnice in pošljem,to bom naredila jutri ker sem si danes dve izrezala iz dveh Jan,eno pa še imam od prej,tako,da jutri grejo 100% na pošto.
limma,

za Nežikine prve korake.
Sem se slišala s
koalo in je šla takoj po posegu domov zaradi Alexa,pa vas seveda vse lepo pozdravlja,pravi da bo danes še počivala in se jutri kaj oglasi. Je pa vredu,le boli jo,kar je seveda normalno.Drugo bo pa sama povedala.
klepetka,Klemen je že vredu,ritka se lepo celi in ne boli ali peče več,tako da je spet mali divjak,po starem.Jutri pa sva cel dan skupaj

.
martinca,

za pregled in da je vse ok.Če jutri ne prideš,pa mogoče naju pot v ponedeljek le zanese v A.,kajne?Bomo za dojenčka kaj kupili

.
mala pikica,seveda se tudi jaz pridružujem upanju,da bodo kmalu ugotovili vzrok za tvoja boleča kolena in jih seveda uspešno pozdravili.
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Seveda daješ otroka na prvo mesto!
Ja menda ja!!!
Klemen pa vsako jutro dalje spi od mene in to že menda več kot en teden. Prazniki!!To je po moje zato,ker samo 1x spi čez dan,zvečer lažje in takoj zaspi,brez problemov,pa še preklopili smo spanje na letni čas ob 20.30 do 21.00,tu nekje gre spat,potem pa še zato tudi dalje spi.
katee,pozdravi svoj prehlad,pa tudi mi imamo ponavadi dudo le za noč,čez dan pa le včasih ko se ne neha dreti.
V peskovniku imamo mivko,prav tako kot jo je opisala Alfabeta.Jo moramo navlažiti da jo pripravimo za igro.
mml,Klemen je tudi trmast in se vleže na hrbet ali pa ga jaz tako položim,kadar trmari in se nekaj nagiba nazaj v mojih rokah,pa noče stati pa take fore in potem kar brca v tla in joče.Ampak to je jok brez solz,tisti izsiljevalski.Pa tepsti je začel,nejveč mene po obrazu,pa z loparjem maha in se zraven smeje,da mu ga moramo na silo vzeti.Seveda je potem jok in stok ampak drugače ne gre.
vaney,kaj naj rečem...pošiljam ti

Enkrat bo že boljše.
Vsem skupaj pa še eno lepo noč in se beremo.