Kaj enega

,dva imam spravljena

.Ah,če bomo kdaj odmrznili katerega od teh dveh bomo pač kupili druge stvari,ker mi tele zdaj delajo pravo gnečo v škatlah v spalnici.Bajto imamo zabasano z vso mogočo kramo,tako da se bom jaz svoje kar počasi rešila...

.
martinca,jaz še R.nisem nič omenila Avstrije,šla pa bi seveda,malo v Ikeo,bi že kaj našla,pa malo na izlet,v ponedeljek je pri nas itak tuga,vse zaprto,gori pa ni.Od Lukeca mama še ni rodila ima pa zdaj maja rok,saj bom povedala.

pa je od...ne vem kak bi ti to razložila,pa saj ti bom v živo,ker je preveč komplicirano,pa saj si jo že videla.Ne vem če si si jo pa zapomnila.
klaja,pridna,že malo nakupuješ,jaz bi sigurno že tudi kaj kupila.če bi bila

.
katee,uživajte na morju,vrtec boš pa že dobila.Držim pesti.
ursulina,tudi za vaju držim pesti,da dobite vrtec,drugače pač varuško.
sani,upam,da greste jutri na morje uživat.Jaz še jutri delam-svinjarija,pa kaj čemo,ampak pol sem pa fraj in pol samo 3 dni delam in spet počitek

.
Alfabeta,

za Ajdo,pri vas pač bolezen ne počiva.Upam seveda,da kmalu ozdravi in temperatura pade.
Klemen je še vedno priden,seveda ima tudi finte,rad nas tepe,pa trmari in take fore,ampak drugače je pa priden.Ko mu umivam zobke še vedno joče,ko preneham pa kot da bi odrezal,je že dobre volje.No,je pravi dobrovoljček in klepetalec.Seveda je že zdrav,spi kot bubica,ponoči imamo mir,samo tu in tam se zbudi in reče:Piu! (to pomeni,da je žejen in bi pil).Včasih reče tudi kako besedo ali dve v spanju,nič hujšega.

.Spi 1x na dan,zvečer lažje zaspi brez jokanja in stokanja v postelji.Včasih želi prit ponoči k nama,včasih ne.Kakor kdaj.Vsak popoldan smo še doma na dvorišču z našim Pakijem,se igrata,pa sem in tja hodi,ga hrani z briketi ali pa kar s svojimi keksi...Je bolj malo,za hrano mu ni preveč mar,zvečer pa obvezno dobi flaško s keksolinotom ali čem podobnim,temu se pa ne odpove za nič na svetu.
majra,čestitke za opravljen izpit iz računovodstva.Vidiš,tole pa meni ni nikoli delalo težav.

Ampak zdaj sem že zelo ven s tega.Kar se tiče AB-nimam pojma,saj so nam prvič rekli,da ima Klemen vnetje dihal,potem pa ni bilo več nič od tega.
sunny,
za sprejem v vrtec.Naš Klemen bo pa še kar kraljeval to leto doma. Čeprav vidim,da obožuje družbo in je zelo družaben,rad ima obiske,pa otroke pa to...sem se odločila,da bova hodila vsaj na otroško telovadbo,ki jo imajo v bližnji šoli,da se bo alo družil z vrstniki.
Toliko,grem še malo pogledat drugam,pol pa priprave na spanje.Jutri je zgodaj dan,HB delam samo do 12h.Bo pa baje gužva...
Lahko noč.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 24.4.2009 21:24:22 >