Dan!
Sem danes kar malo
, me je služba čist "uničla". Sej ni takega problema ampak zdaj ko sem še "frišna" se mi zdi, da skoz nekaj iščem pa iščem, pa sprašujem, pa ko se mi zdi, da sem že pogruntala pa spet ne vem če mam vse kar rabim
A en mesec hitro mine?! Čez 1 mesec se namreč tale ki jo nadomeščam vrne
Eh saj bo...
Lara je bila danes ful zaspana in sem jo dala spat v posteljo ampak je iz meni neznanega razloga ratala turbo tečna in ni bilo s spanecem nič. Ok smo se šle malo vozičkat, pa spet ni bilo nič...vse je opazila okoli sebe, še en čist mejčken avion je vidla na nebu
Ampak zdaj pa ko bi blo treba pa v pižamo pa lepo v posteljico...neee ona je zaspala v vozičku....zdej pa ne vem kaj naj, malo jo bom tam pustila, potem pa via v posteljo
Imamo pa spet vse v "razsulu" doma...mah pri nas se skoz nekaj dela...trenutno menjamo peč v kurilnici in mamo spet vse odprto...ampak se bomo pa lepo greli potem ne?
Alfabeta 
za posel
Ljubljana upam, da se hitro pozdravita...
Kako so pa tvoji starši tako dobro skombinirali da sta s sestro narazen 1+1+1
Oooo pa super za kolo, zdej boš mogla pa "gonit"
Mml Matic je pa res priden na kahlici.
Katee tud Lara hodi gor samo oblečena, če jo dam nago se obnaša tako kot da ima kahla šivanke gor al kaj...kar cvili

Ja ni še pripravljena, pa se nič ne sekiram, bo ko bo...
Obrigit čestitkeeeeee
Ursulina
za vrtec! Od začetka vama bo hudo, potem bo pa ratalo super in bo sama uživancija
Mml ful dobre slikce...pa da bi moja Lara takole si dala fiziološko...pri nas jo moramo še vedno skoraj trije držat, pa je mačka mala tako močna pa še dere se zraven kot da jo tepemo
Pa enako gugalnico imamo