Triš,če verjameš ali ne,sem ravno danes popoldan,ko sem hodila iskat gugalnico (to me je spomnilo na trampolin,pa na Lano...eno z drugim saj veš)in sem pomislila,kako je tvoj
pravzaprav priden,kako se znajde sam s tremi otroci,pa še Lana je dobila gips pa vse to,ti v bolnici...res sem mislila,kako mu vse lepo uspeva.Res imaš zlatega moža.Ko bi bilo še veliko takih si želim.
Ja,tiste sive kariraste Klemnove hlače pa lahko kasneje tvoj fantek podeduje,če bo seveda fantek
mu jih podarim.Seveda ko bodo Klemnu premajhne.
Kar se tiče sedežne za vsakodnevno spanje...meni ni nič všeč.Midva sva kupila nalašč tak kavč ki je vzmeten,da bi se lahko spalo vsak dan,pa vse te reči,pa ti povem,da nisem nič dobro spala,pa sem tam spala samo en dan na teden,ko je bil Luka pri nas,sva ga kar preselila na kavč,midva pa v posteljo.Se mi je mešalo na kavču,pa še
sem takrat postala.Tako da od mene ne boš dobila nobenega pametnega nasveta.
klaja,
za prve gibe,res je lep občutek,meni se včasih zdi,kot da jih čutim,tako žgečkanje v trebuhu in se takoj spomnim na tiste prve dni,ko sem začutila Klemna v sebi.Ja,samo zaradi tega bi bila še 1x
.Ker občutka se ne da opisati.Mimogrede imaš ZS nazaj
.
martinca,tele tende sploh niso tako drage,jaz bi jo tudi imela na balkonu,sem že tudi o tem razmišljala,samo R.bi mogla še pripravit,da zvrta nekaj lukenj...pa bi bila senčika na balkonu.Mogoče se podam v nabavo tende
. Hvala da si me spomnila.
klepetka,upam,da je Lana ok in njena buška vedno manjša.
piknik,meni datum odgovarja,če je sobota seveda,potem pridemo kasneje,ker jaz bom 100% delala do 12h.Če je nedelja je vseeno.
ljubljana,upam,da se Martin kmalu pozdravi,imajo pa naši otročki zdaj menda tako obdobje,ko samo mama nekaj velja.Klemen kliče in vidi trenutno samo še mene.
Ne pritožujem se,me res veseli.
koala,mi crocsov itak ne bomo imeli,s strupi ali brez,meni so tile natikači takooo nerodni,da jih niti ne gledam,ne za sebe in ne za koga drugega.Klemen pa je še micen in naj raje hodi v kakih fajn sandalčkih kot v tem.Se bodo nogice ravno tako zračile.
golobček,upam,da ste ok,zdravi in to...pa seveda napiši še 3 poste,da bomo malo
.Ok??