writing-img

RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)

clock-img

27.02.2009, 15:12

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image user posted image user posted image user posted image

A tebe tudi zeza?user posted image

JA!!!! FUL SE MATRA, DA KAK POST OBJAVI, VMES PA PAR ERROR

mogoče ker sem se jaz gor vklopila in je vse zaštekaluser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 15:12

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Alja se je že zbudila ob 12.30huser posted image Spala le 1,5h. Andraž vpije, da je lačen......grem do konca narest kosilo, ker sem jaz tud lačnauser posted image

kva in ti se buniš, jaz sem vsa hepi če tolk spiuser posted image

clock-img

27.02.2009, 15:13

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Kako informatik dela dvojčke user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   Tvoj je že med njimi, barbaw user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 15:14

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Jutrišnje morje se je odpeljalo,saj so me iz vrtca klicali,da ima Nejc vročino.user posted image Sedaj s Tilnom počivata na kavču,saj je Tilen ravno zaspal,ko so me poklicali.
Nejc ima vročino ravno na meji,38,5°C,tako da mogoče ne bo hujšega,kar mu iz noska teče.

Če ne bo že kmalu konec te zime in viroz,bom tudi pouser posted image

joj maste smolouser posted image , upam da se čimprej pocajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 15:14

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Sem napisala dolg post, pa dobila error, ....user posted image user posted image

Mi več ni za pisat, ker nisem kopirala.

Sem kolko tolko OK!!

jaz grem na post, kliknem desno tipko in "nazaj" pa mi vrne celoten post, tako, da ne rabim kopirat.

kako se držiš?

clock-img

27.02.2009, 15:15

clock-img

mafi

pencil-img

4506

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Pozdravljeneuser posted image

samo na hitrco sporočam podatke iz P:
8.710 g
70.6 cm
45,3 cm (glavca)

Zdaj pa letim k G, na vstavitev mireneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za mere

clock-img

27.02.2009, 15:16

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Sem napisala dolg post, pa dobila error, ....user posted image user posted image

Mi več ni za pisat, ker nisem kopirala.

Sem kolko tolko OK!!

jaz grem na post, kliknem desno tipko in "nazaj" pa mi vrne celoten post, tako, da ne rabim kopirat.

kako se držiš?

aja, saj vidim da si napisala user posted image

lepo sončno popoldne punce, jaz šibam u lajfuser posted image

clock-img

27.02.2009, 16:01

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

27.02.2009, 16:01

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

A zdaj pa dela hudič, prej pa ko sem napisala celega boga pa tema. Ne grem se več.

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

27.02.2009, 16:15

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Moja pikica se je vstala brez opore in obstala za nekaj trenutkov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

go Maja, go Maja...

Nejc je pa postal ful previden, odkar je padel

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

27.02.2009, 17:45

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Takole se Tilen zagleda v tv,ko je na sporedu njegova naljubša risankauser posted image
user posted image

takole se pa pri nas pleše ringaraja
user posted image

pa še en zapeljiv pogled

user posted image

Sedaj me pa že za hlače vleče,da ga dam spatuser posted image

Iiii, pr nas so bl aktivne oz. zanjimive reklame kot vse kaj drugega, posebej reklama za Kinder pingvin čokolado, takrat kr ponori pa če je že skor v komi spanjauser posted image Ringaraja tud pr nas plešemo in mu je zelo fajn.
Pr nas Vid pa za hlače vleče, pa se pride stiskat, če je polna plenička.user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Tako jaz praznujem z mamico rojstni dan

user posted image

user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE MAMI - nia5

clock-img

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

še Tilen se za glavo držiuser posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 18:04

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

tilči, nia5, Soncnica Sandra *** in mya26, ful srčkane vse fotke malih zvedavčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2009, 18:05

clock-img

jana81

pencil-img

7158

Nejc si je očitno naredu nek svoj ritem...dopoldan spanje med 12 in 13h, popoldan pa ob 17h... in nočno spanje ob 21-22h.

Trenutno še spi, jst sem si pa že glavo oprala, pa cote obesla, mal pospravla, jezna sem ker še vedno nimam zmontirane nove tuš kabine, in se morem tuširat v banji, ker moj dragi dans že cel dan enmu kolegu montira musko v avtouser posted image .. na konc bova še na RD zamudila.

tilči vedn te pozabim vprašat...ker cucelj imaš ti, ker si pisala da daješ keksolino zraven v AM...me zanima če normalno teče ? jst mam TT 3, pa se mi zdi majhna luknjica.
Pa luškanga pozerčka imaš doma.

clock-img

27.02.2009, 18:06

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tilči, nia5, Soncnica Sandra *** in mya26, ful srčkane vse fotke malih zvedavčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

špelin@ kako si kaj ? si se kaj spočila čez dan ?

clock-img

27.02.2009, 18:07

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Nejc si je očitno naredu nek svoj ritem...dopoldan spanje med 12 in 13h, popoldan pa ob 17h... in nočno spanje ob 21-22h.

Trenutno še spi, jst sem si pa že glavo oprala, pa cote obesla, mal pospravla, jezna sem ker še vedno nimam zmontirane nove tuš kabine, in se morem tuširat v banji, ker moj dragi dans že cel dan enmu kolegu montira musko v avtouser posted image .. na konc bova še na RD zamudila.

tilči vedn te pozabim vprašat...ker cucelj imaš ti, ker si pisala da daješ keksolino zraven v AM...me zanima če normalno teče ? jst mam TT 3, pa se mi zdi majhna luknjica.

O, super, gresta na fešto? user posted image  Tudi moj user posted image  jo je popihal - s kolegom na pijačo.

clock-img

27.02.2009, 18:07

clock-img

jana81

pencil-img

7158

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Alja se je že zbudila ob 12.30huser posted image Spala le 1,5h. Andraž vpije, da je lačen......grem do konca narest kosilo, ker sem jaz tud lačnauser posted image

kva in ti se buniš, jaz sem vsa hepi če tolk spiuser posted image

Nejc pa zdej kar pridno spi popoldan 1,5 ure, če bi le dopoldan še tolk spal. 
Dopoldan je le v avtu spal 25 minut.

clock-img

27.02.2009, 18:08

clock-img

tilči

pencil-img

4202

imam od Mam z oznako x in normalno teče

clock-img

27.02.2009, 18:08

clock-img

jana81

pencil-img

7158

O, super, gresta na fešto? user posted image  Tudi moj user posted image  jo je popihal - s kolegom na pijačo.

ja na rojstni dan od skupne prijateljice..pa morem do 21h skočit še v spar  k Dobniku po torto, Nejca bo pa mami popazla..upam da bo spal kot je treba .

< Sporočilo je popravil jana81 -- 27.2.2009 18:09:04 >

clock-img

27.02.2009, 18:09

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Čisto nič, ker že cel dan nekaj počnemo... Prejle sem s puncama še pacala pizzo - sta si sami naredili vsaka svojo in začuda tudi obe pojedli, kar sta sčarali user posted image

Saj niti nisem toliko utrujena, bolj sem zaspana, ampak poskušam odmislit.

clock-img

27.02.2009, 18:10

clock-img

jana81

pencil-img

7158

hvala jst mam od Aventa sicer uno z zarezo, sam mleka ni hotu pit po tej flaši, zato sem kipila TT, zdej pa še nisem probala če bi hotu po Aventovi.

clock-img

27.02.2009, 18:11

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

ja na rojstni dan od skupne prijateljice..pa morem do 21h skočit še v spar  k Dobniku po torto, Nejca bo pa mami popazla..upam da bo spal kot je treba .

Zveni odlično user posted image user posted image user posted image  Uživajta!!! user posted image
Ej, a ni res super tale modro-zelena kombinacija? user posted image

clock-img

clock-img

jana81

pencil-img

7158

Čisto nič, ker že cel dan nekaj počnemo... Prejle sem s puncama še pacala pizzo - sta si sami naredili vsaka svojo in začuda tudi obe pojedli, kar sta sčarali user posted image

Saj niti nisem toliko utrujena, bolj sem zaspana, ampak poskušam odmislit.

sej tako je prav, men ko oči skup lezejo, si gem kapučin nardit, pa se nekak prepričam da mi je pomagal, čeprav mi niuser posted image ...
Bravo za punce..prave mojstrice

clock-img

clock-img

tilči

pencil-img

4202

hvala jst mam od Aventa sicer uno z zarezo, sam mleka ni hotu pit po tej flaši, zato sem kipila TT, zdej pa še nisem probala če bi hotu po Aventovi.

naš od Aventa ni maral z navadnim cucljem;sedaj pije čaj po mehkem ustniku

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem