writing-img

RE: Naš "veleumni" direktor...

clock-img

23.02.2009, 20:29

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

Namesto da mu kakšno ušpičite, predelajte kaj zakon pravi o tem in mu ga naj nekdo prebere v kamero....mislim idiot...a na wc vam jo je tud že namontiral? user posted image

zakon dovoljuje snemanje delavcev na delovnem mestu, razen na intimnih prostorih kot je wc.
torej če se  je odločil za tako varianto, očitno ni zadovoljen z učinkom svojih delavcev ali pa gre res samo za zabavo-če je to drugo, predlagam en tak dober nameščen pretep med delavci, pa nabavite kak star monitor, potem ga z bejzbol palico razbijte...

clock-img

23.02.2009, 20:29

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Vsake tolko mu kakšnga lubčka pošluser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

23.02.2009, 20:35

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Tale z bejzbol palco in starim monitorjem je dobra, samo prej se prepričajte če kamera sploh deluje.user posted image user posted image Ker mi smo jih imel tud v firmi in smo po dveh mesecih pogruntal da sploh niso aktivne.user posted image user posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

23.02.2009, 20:43

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

Namesto da mu kakšno ušpičite, predelajte kaj zakon pravi o tem in mu ga naj nekdo prebere v kamero....mislim idiot...a na wc vam jo je tud že namontiral? user posted image

zakon dovoljuje snemanje delavcev na delovnem mestu, razen na intimnih prostorih kot je wc.
torej če se  je odločil za tako varianto, očitno ni zadovoljen z učinkom svojih delavcev ali pa gre res samo za zabavo-če je to drugo, predlagam en tak dober nameščen pretep med delavci, pa nabavite kak star monitor, potem ga z bejzbol palico razbijte...

Zakon že dovoljuje, samo moraš podpisat izjavo. Mi smo jo dobili v službi, ker imamo varovanje s kamerami zaradi kraj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

23.02.2009, 20:47

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

user posted image

clock-img

23.02.2009, 20:48

clock-img

Anonimen

Zakon marsikaj dovoljuje, vendar je marsikdaj malo v nasprotju z ustavo, človekovimi pravicami itd. itd.
Če pa že dovoljuje, pa kot je ugoraj napisala Bušica, se to ne dela kar tako vse povprek...

Vseeno naj se nekdo malo pozanima kako je okoli tega. Jaz bi se definitivno, če bi me nekdo snemal in bi bilo to proti moji volji, dobremu počutju itd.

< Sporočilo je popravil *Angelina* -- 23.2.2009 20:54:01 >

clock-img

23.02.2009, 21:40

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Vse si za modrce nabašte. Od spenjača, kulijev, selotejša, škarij ... vse. Kao malo požvižgaš in bašeš, se delaš kao ... saj nihče ne vidi. Malo bo mrzlo, samo ... edino če pod modrce majice oblečete. če se to da. Ne vem, nisem še probala.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

23.02.2009, 21:57

clock-img

hrchy

pencil-img

949

Na prazne liste papirja mu zacni pisat kaksne butaste/zafrkantske komentarje, pa mu jih potem prinesi pred kamero, da jih prebere...

Cao direktor...

A ti je kej dolgcas....

A je zanimiv program?

A si vidu da sem nekaj ukradla?

...

clock-img

23.02.2009, 22:29

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Pa je to sploh zakonsko dovoljeno??? Če ni bilo kraj in kaj podobnega bi jaz že malo pobrskala po tej vrsti zakonodaje. Mene bi namreč to motilo,....

Ma, če ne gre drugače, mu dajte jasno vedeti, pred kamero ali za njo, kaj si mislite o tem,.... user posted image user posted image user posted image

Ja, ja,...

clock-img

23.02.2009, 22:31

clock-img

Nur

pencil-img

244

Kerensa, a ti še delaš al kaj??

Morda je pa kamero zato postavil, da ne boš več fotokopirala v službi, polnila mobilca,...user posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 22:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.02.2009, 08:38

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Po moje je slišal za kakšne vaše hot stories, pa je hotel biti del tega user posted image . A ni včasih tvoja simpatija s tabo delala??? user posted image  
No, vidiš, zdaj pa hoče še šef imet kaj od tega user posted image !  user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

clock-img

24.02.2009, 10:32

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Ko boš imela polni nos pihni v kamero.user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 10:34

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni