writing-img

RE: Marčevke 2009 - 8.del

clock-img

02.03.2009, 20:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vidim, da se že zbirate v vrsti. user posted image  ada, trinity... a bo še katera? Tako sem vesela, super. Držim pesti za vse vas, da čim prej mine in dobite majhne dišeče štručke v roke. user posted image

jaz bi že šla,sam mali nečeuser posted image

Kako zdaj to? Skoz si govorila, da boš čakala in čakala, zdaj bi pa kar šla?

clock-img

02.03.2009, 20:38

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

spps nič mi ni dala, je rekla da vse kar v P grem rihtat, če bi pa slučajno ostala do roka, pa grem na rok v P, nič drugega, sej meni je tud zelo čudno .... glede na to da je mene sedaj vse spustilo, je bil po mojem samo lažni alarm, zdaj bom pa prepuščena sama sebi do 14.user posted image user posted image

clock-img

02.03.2009, 20:38

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Ja no, to je pa čisto res. Pri nas pa žal moremo bolj čakat sončka, da lahko gremo ven.... Tasa pa mislim, da ima v petek zeleno luč za sprehode.

Od koga ima zeleno luč za petek?
Meni so rekli v P, da po novem lahko greš takoj ven z dojenčkom. Če je seveda primerno vreme, ne premrzlo. Da ni treba več čakat. Pri Tiji smo šli prvič ven 13.dan. Tako je patronažna rekla, da lahko. Tokrat pa bi šla kar prej. Saj konec koncev sva bili 3t v bolnici. Po drugi strani pa je nedonošena, pa spet ne vem...

najaa patronažna mi je rkla da lahko grema v pet. za 10 min. ven. Tak da bomo sprobali voziček..user posted image končno

nič punce moje, grem jaz k moji žabici. Jo tak kauca, da bi jaz najraje prevzela vso to njeno kaucanje, sam da se pomiri.

Lahko noč punceuser posted image

clock-img

02.03.2009, 20:40

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

grem pod tuš bodite lepo ...

spps seveda si lahko za ado ti kar odstopim mestouser posted image

clock-img

02.03.2009, 20:42

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

spps nič mi ni dala, je rekla da vse kar v P grem rihtat, če bi pa slučajno ostala do roka, pa grem na rok v P, nič drugega, sej meni je tud zelo čudno .... glede na to da je mene sedaj vse spustilo, je bil po mojem samo lažni alarm, zdaj bom pa prepuščena sama sebi do 14.user posted image user posted image

čudn mi je,npr.jaz mam pregled jutri,pa bo verjetn še kak padel,preden grem v P

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.03.2009, 20:43

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

grem pod tuš bodite lepo ...

spps seveda si lahko za ado ti kar odstopim mestouser posted image

user posted image user posted image user posted image še jih bo verjetn kar nekaj pred manouser posted image user posted image na mojo žalostuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.03.2009, 20:49

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Ja no, to je pa čisto res. Pri nas pa žal moremo bolj čakat sončka, da lahko gremo ven.... Tasa pa mislim, da ima v petek zeleno luč za sprehode.

Od koga ima zeleno luč za petek?
Meni so rekli v P, da po novem lahko greš takoj ven z dojenčkom. Če je seveda primerno vreme, ne premrzlo. Da ni treba več čakat. Pri Tiji smo šli prvič ven 13.dan. Tako je patronažna rekla, da lahko. Tokrat pa bi šla kar prej. Saj konec koncev sva bili 3t v bolnici. Po drugi strani pa je nedonošena, pa spet ne vem...

Ja, ravno patronažna mislim, da ji je rekla, da bi naj bilo ok v petek...

ja, ful se je težko odločit, kdaj bi bil primeren trenutek. pa po moje, če je toplo in sonček, ni panike. pri nas je danes recimo kar precej mrzlo pa še dežuje. danes že ne bi bil pravi dan za prvi sprehod....no pri nas mislim....

clock-img

02.03.2009, 20:51

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Midva sva se pravkar zmenila, da če bo jutri lepo vreme, gremo ven. Na sprehod z našo Nikico. user posted image

clock-img

02.03.2009, 20:57

clock-img

spps

pencil-img

14046

Midva sva se pravkar zmenila, da če bo jutri lepo vreme, gremo ven. Na sprehod z našo Nikico. user posted image

sem vam kr enmal faušuser posted image  men že mala gnjavi Kdaaaaaj bo žeeeeee?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.03.2009, 20:58

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

sem vam kr enmal faušuser posted image  men že mala gnjavi Kdaaaaaj bo žeeeeee?user posted image

user posted image user posted image

clock-img

02.03.2009, 21:02

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Jeiiii user posted image user posted image user posted image user posted image kak fajn. joj, jaz komaj čakam, da bom tudi lahko isto rekla. user posted image

clock-img

02.03.2009, 21:14

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

tole je pa dekica, ki sem jo skvačkala za našega novega člana...tiste rdeče volne pa nisem porabila, mi nekako ni šlauser posted image
user posted image

full lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

clock-img

02.03.2009, 21:21

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

punce, fajn se mejte...grem na kavč...pizza timeuser posted image user posted image ...pa film...nočko

pa ja ne spet pica, pocka pa ti ko rodiš pice videt več ne boš mogla user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2009, 21:24

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

punce, fajn se mejte...grem na kavč...pizza timeuser posted image user posted image ...pa film...nočko

pa ja ne spet pica, pocka pa ti ko rodiš pice videt več ne boš mogla user posted image user posted image user posted image

he he he. no saj pravijo da se ti v nosečnosti luštajo čudne stvari. pica sicer ni čudna, ampak če jo ješ pa nonstop.... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2009, 21:34

clock-img

felix7

pencil-img

6099

he he he. no saj pravijo da se ti v nosečnosti luštajo čudne stvari. pica sicer ni čudna, ampak če jo ješ pa nonstop.... user posted image user posted image user posted image user posted image

še mal, pa ji bodo iz ušes ven gledale user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

02.03.2009, 21:37

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

še mal, pa ji bodo iz ušes ven gledale user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  bebicina prva beseda,pa bo PICAAAAAuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.03.2009, 21:39

clock-img

spps

pencil-img

14046

sem gledala mal po seznamu,da ta teden nas ima pa kr nekaj punc pregledeuser posted image  kaj nam bodo kaj povedal?user posted image user posted image user posted image

pr men ne bo itak nič novega,tk da...bom imela izlet do Guser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.03.2009, 21:40

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

user posted image user posted image user posted image user posted image  bebicina prva beseda,pa bo PICAAAAAuser posted image

ha ha ha. ta je pa ful dobra. user posted image user posted image user posted image user posted image

tvoja bebica bo pa že cela naštudirana ko pride ven user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2009, 21:41

clock-img

felix7

pencil-img

6099

evo, tukaj je malo več info o Adi: http://www.ringaraja.net/forum/m_3827031/mpage_78/key_/tm.htm

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

02.03.2009, 21:50

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

evo, tukaj je malo več info o Adi: http://www.ringaraja.net/forum/m_3827031/mpage_78/key_/tm.htm

bogica, upam da se nesposobni G umakne in ji dovoljo rodit user posted image

clock-img

02.03.2009, 21:58

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

pupe eno lepo lahko nočko vam želim, grem v mižule user posted image

clock-img

02.03.2009, 22:01

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

pupe eno lepo lahko nočko vam želim, grem v mižule user posted image

lahko noč. jaz tudi grem.

se tipkamo jutri.

lepe sanje

clock-img

02.03.2009, 22:13

clock-img

Infinity1

pencil-img

425

=jasni= čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ostalim mamicam pa lahko in mirno noč

clock-img

02.03.2009, 22:18

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

sem prišla na hitro pogledat, če je kaj novega za ado, ma ni nič...ostalo bom jutri pokomentirala

grem pa ninat, lahko noč in lepe sanje user posted image

clock-img

02.03.2009, 22:18

clock-img

spps

pencil-img

14046

nočko in najj še katero zagrabiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem