IZVIRNO SPOROČILO: yania
Punce pazite po porodu, ker male lahko napenja, če popijete več kot pol litra mleka dnevno. Tu šteje zraven tudi jogurt, skuta in te zadeve...to so nam v P rekli....
Pri sadju je pa tako. Jaz sem kako banano pojedla, pa mojemu mišku ni nič bilo...to je čisto odvisno od otročka po mojem. Kolegica tudi doji, pa pravi, da bi kak dan lahk sam vodo in kruh jedla, pa bi ga navijalo, kdaj pa sadja in vsega veliko, pa mu ni nič.....
zanimivo.... res zgleda da je odvisno od otročka. pa še to se pol zgodi, da istega otročka včasih kaj zvija spet drugič ne... nikoli ne veš kak bi blo najboljše...
Sem imela pa eno znanko ki ni jedla nič svežega sadja, zelenjave in niti svežega kruha...jaz sem, sicer polnozrnate žemlje, pa ga ni niti malo zvijalo....res je bilo vse ok...samo kaj ko so mami joške nagajale...