cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2009 - 8.del

clock-img

28.02.2009, 11:15

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image    jeeeeeeee za marčevkeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

meni bo tudi voda odtekla, če bo spps nadaljevala s takimi

go, spps, go

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

28.02.2009, 11:28

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Hej! Kaj dogaja?? user posted image

clock-img

28.02.2009, 11:35

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Vse po starem - ko pridem jaz, se vse skrijete! user posted image

Nina, ti si vprašala za Tijo. Presenetljivo lepo je sprejela Niko. Nežno jo boža in lubčka... dala bi ji tudi prst v usta in oko, ampak ok... user posted image user posted image  Moram oač biti zraven, normalno. Ljubosumna pa ni na sestrico.

clock-img

28.02.2009, 11:36

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Ja najaa pozdravljena kako ste mi kaj družinica?Kako kaj nova članica?

clock-img

28.02.2009, 11:38

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

yania - sta kar usklajena glede prehranjevanja anže vedno da prednost bratecu ker seveda dragi tomažek ne mora počakat,ma mislim ,da mu bom rogece morala sproti dol tolčtuser posted image

clock-img

28.02.2009, 11:41

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Za sprehode še mi nismo,pa tudi če bi bili še čakamo na vozekuser posted image .

clock-img

28.02.2009, 11:41

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ja najaa pozdravljena kako ste mi kaj družinica?Kako kaj nova članica?

Za enkrat smo fajn. Nova članica je pridna. user posted image
Ko bi ti vedla, kolkrat sem se v P spomnila nate! Vsakič, ko sem šla na molznik! user posted image user posted image  Ful sem vesela, da ste vi tudi doma. Se fajn rihtate?

clock-img

28.02.2009, 11:44

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

A ste slišale kaj taso?user posted image Nič se ne javiuser posted image ?Verjetno ma gužvo al pa spiuser posted image !

Tasika jaz spim3-4 ure,pa poglej kake samogovore mamuser posted image .Če ,pa ura tak hitro mine nevem ,če mi jo kdo naprej štela al kaj?user posted image

clock-img

28.02.2009, 11:46

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

najaa - jaz pa sem si vsaki dan govorila bom pisala naji sporočilo pa si prej prišla domov kot pa sem ti napisala sms saj mi oprostiš ne?user posted image

Ja fajn furamo ni kaj,čeprav je dan tako krrrraaaaaaaaaaaaaaaaaatekuser posted image .

clock-img

28.02.2009, 11:47

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem tud misla teb pisat... user posted image  Pa kr nisem in nisem... Dobro, zdej smo itak nazaj na rr. Kaj je na Starši čvekamo že odprta tema? user posted image

clock-img

28.02.2009, 11:53

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Ne ni še nekaj so predlogi padali za naslovno stran čveka.

clock-img

28.02.2009, 11:57

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem tud misla teb pisat... user posted image  Pa kr nisem in nisem... Dobro, zdej smo itak nazaj na rr. Kaj je na Starši čvekamo že odprta tema? user posted image

Ojla,

kako je?

čakamo na marec user posted image ....temo bo jutri feliša odprla.....in potem se počasi tam selimo ena za drugo....

trobentice in zvončki Marčevk 09 bo naslov....

clock-img

28.02.2009, 11:59

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Vidim ,da se danes vse nastavljate soncu pol,pa še grem jaz malo krpo za sabo vlačit dokler ne bo živega alarma.Do potem.

clock-img

28.02.2009, 12:02

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

user posted image    jeeeeeeee za marčevkeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

go, spps, go

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za našo spps......ej a nam več nobenega tipčka ne privoščiš user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2009, 12:02

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ojla,

kako je?

čakamo na marec user posted image ....temo bo jutri feliša odprla.....in potem se počasi tam selimo ena za drugo....

Ooooo čao!user posted image   Kako si?

Lep naslov!user posted image

clock-img

28.02.2009, 12:03

clock-img

spps

pencil-img

14046

A ste slišale kaj taso?user posted image Nič se ne javiuser posted image ?Verjetno ma gužvo al pa spiuser posted image !

Tasika jaz spim3-4 ure,pa poglej kake samogovore mamuser posted image .Če ,pa ura tak hitro mine nevem ,če mi jo kdo naprej štela al kaj?user posted image

prej je bila na RRuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

28.02.2009, 12:03

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Vidim ,da se danes vse nastavljate soncu pol,pa še grem jaz malo krpo za sabo vlačit dokler ne bo živega alarma.Do potem.

jaz sem zdaj mamo poslala do trgovine....me je primlo da bi neki pekla in user posted image ....ma kaj delajo hormoni.....

clock-img

28.02.2009, 12:04

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

Ojla,

kako je?

Ooooo čao!user posted image   Kako si?

Lep naslov!user posted image

ooo,

še sem 2v1 kot vidiš...ma bi šla rada čimprej rodit ampak user posted image  je pač lepo v bušiju...dej mi  povej, a v LJ so bli zdaj dovoljeni obiski al so še vedno prepovedani?....kako ste? si tle na obali?...kdo ti pomaga?

clock-img

28.02.2009, 12:05

clock-img

spps

pencil-img

14046

go, spps, go

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za našo spps......ej a nam več nobenega tipčka ne privoščiš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kakega tipčka bi imela?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

28.02.2009, 12:08

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

28.02.2009, 12:08

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

28.02.2009, 12:09

clock-img

spps

pencil-img

14046

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

28.02.2009, 12:09

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

user posted image

uuuuuuuuuuu

clock-img

28.02.2009, 12:10

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

user posted image

zdej pa že vroče postaja user posted image

clock-img

28.02.2009, 12:10

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem