IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
no, ker se že pripravljamo na porod itd...glede na to, da prihajamo iz različnih mest, vasi,.... predelov slovenije me zanima, kake običaje imate, ko se rodi otrok????
Pri nas ni nič kaj posebnega, v Prkmurju pa sem slišala, da je kr pestro. Kaj že naredite?
Vem pa, da moj ati pripravlja fešto, vino je že nakupil žgano pijačp je že dal hladit.
ja, mi prekmurci smo itak odštekani glede teh fešt itd...tam kjer živta mami in oče se pač pripravi fešta (ker midva živiva v bloku in je to malo preoblem) bo pač ena fešta pri mojih starših in njegova bosta mal za sosede pripravila-narezke, pijačo...glavna fešta pa bo pri mojih starših, novo pečeni ati bo tudi tam...pri nas pa se ful nastelje s slamo, perjem, nekateri celo posipajo zamaške od steklenic, ...pol pa se je in pije na veliko

vam bom potem pokazala slikice, ko bo tako daleč, ok? no, naši bodo pripravili bograč pa narezek...najbolj pa me zanima kako bo naš ati izgledal drugi dan in če bo sploh utegnil prit v P...če ne bo itak poslušaš celo življenje...ko je en njegov prijatelji postal ati so ga tako "nalili", da drugi dan ni vedel kaj je bilo...sploh se ni spomnil, da je ati postal

to je mal žalostno, ampak resnično...
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!