IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
ja pa majo res full luštne stvari a si že naročevala kaj tukaj?
1x. zadeve so kvalitetne in lustne.
Junona - saj noben ne govori o locevanju, to je pac ena marcevak tako napisala in zdaj naj bi se kao kar nekaj separirali zarad tega. ne sploh ne. noben ne bi nobenga zapustil, itak da spremljas in spodbujas vse svoje nosecke do konca. ampak po drugi strani pa je marsikdaj tezko slediti vsem slikicam, citiranjem,... ce nisi skoz zraven. in dobiti otrocka, biti morda malo zmeden, zakrbljen,.. in se prebijati cez vse to - to je pac moj pomislek. mislim, da temi na starsevskem cveku ne bi bilo tezko slediti, ker ziher ne bi bilo tok napisanega - vsaj glede na izkusnje. Zacne se pocasi, pac z aktualno tematiko mamic in pol se mamice pridruzujejo ...
Misek2006 - glede dojenja ima NL prav. cim veckrat pristavljat in ne geldat na uro kdaj in ne koliko casa se otrok doji. merilo ali otrok dobi dovolj so polulane in pokakane plenicke, narascanje teze (min450g na mesec),.. lahko ti najdem tocno kaj vse.. sem prvic doktorirala iz dojenja, tko da ..