writing-img

RE: Aprilčice 2009 - III. del

clock-img

09.03.2009, 09:40

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

miška- pridna glede pritiska...kr tak naprej, pomočnike pa tudi dobišuser posted image user posted image

Hvala.....veš, da se jih ne bom branlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tudi druge ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

clock-img

09.03.2009, 09:42

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

evo miška katerega bi da bo pritisk ves teden kot mora bit
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

jaz bi kr nekaj jih imela samo jaz že imam pomočnika za ta teden k moj dela dopuser posted image moj je desni ben affleck

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

09.03.2009, 09:45

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo miška katerega bi da bo pritisk ves teden kot mora bit
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

jaz bi kr nekaj jih imela samo jaz že imam pomočnika za ta teden k moj dela dopuser posted image moj je desni ben affleck

Ej, sonček kako ste vi zlati in uvidevni za tiste, ki imamo težaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prvega ali petega bi se sploh ne branla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

clock-img

09.03.2009, 09:46

clock-img

Nalini

pencil-img

919

spanje - zaenkrat super user posted image user posted image user posted image ...2x na noč grem sicer na wc ampak to grem itak na pol v spanju takuser posted image ...... le prejšnji teden sem enkrat ponoči imela hude krče in otrdevanje ....
upam, da bo naš dojenček velik zaspanec... kot mami user posted image ...

kolcanje -  komaj sem čakala, da naš bejbi začne kolcat .... da vidim kje bo zdaj imel glavo ..... ima jo spet spodaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...... joj se že boljše počutim .... zgleda, da se igra z mojimi živčkiuser posted image

porod  - po eni strani upam, da bo bejbi čimdlje na toplem,... po drugi strani si želim čimprej roditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... dnevi se vlečejo kot jara kaća ....
... me pa poroda zaenkrat še ni strah ... bolj se zadnje dni sekiram (ampak ne tak fejst), če bo vse ok z bejbijon ...... jaz bom že preživela teh 200 popadkov, ki me čakajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja preden greš na kosilo mi pošlji enega kuharskega pomočnika,... da mi skuha kosilo .... ker sem danes malo lenobnauser posted image  .....

clock-img

09.03.2009, 09:56

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

nalini:evo sem kar jaz ker se niakkor ne morem spravit ven k je tko slabo vremeuser posted image

katerega hočešuser posted image user posted image  niso sexi so pa kuharji,saj drugih nisem našla,upam da najde detelja kakega sexiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

09.03.2009, 09:58

clock-img

Nalini

pencil-img

919

nalini:evo sem kar jaz ker se niakkor ne morem spravit ven k je tko slabo vremeuser posted image

katerega hočešuser posted image user posted image  niso sexi so pa kuharji,saj drugih nisem našla,upam da najde detelja kakega sexiuser posted image user posted image user posted image

čveke

ta se je pojavil pred vrati ....user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2009, 09:59

clock-img

Nalini

pencil-img

919

čveke

ta se je pojavil pred vrati ....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 9.3.2009 10:00:03 >

clock-img

09.03.2009, 10:00

clock-img

Nalini

pencil-img

919

ni slikice user posted image

clock-img

09.03.2009, 10:01

clock-img

Nalini

pencil-img

919

http://farm4.static.flickr.com/3087/2511821553_004f30493b.jpg?v=0

tukaj ga poglejteuser posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 9.3.2009 10:03:07 >

clock-img

09.03.2009, 10:04

clock-img

KaTkA24

pencil-img

48

Pozdravljene nosecke :)

Da se po dolgem casu spet malo javim in vam vsem zazelim lep (ceprav je kisel) dan, poln tistih lusnih brc :) zdaj pa ze res lahko pocasi zacnemo odstevat - uh kako cas mineva, a ne? jaz sem si ze malo napoti, ker sem vedno bolj okorna, pa tudi scipa me vsake tolko nekaj. ampak verjetno to vse spada k zadnjemu mesecu!

skratka...upam, da se dobro pocutite in naj tako tudi ostane :)

lep dan

clock-img

09.03.2009, 10:06

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Jutro.user posted image

Da vas pozdravim, potem pa šibam za knjige.

Vidim, da niste mogle spat, boge.
Js grem ponoči 4x na wc, kolki me bolijo... ampak še kar nekak gre. Edino danes sem se utrujena zbudila.

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: Brigita23

punce lahko noč, čim manj bolečin, otrdevanja in nočnih nemirov.....zjutraj pa tista ki prva ustane kuha kavico

Kava je skuhana, samo dvomim, da jo boste pile ob treh zjutraj.

Ojoj, boga Pat, ker ne moreš spat.user posted image

clock-img

clock-img

detelja

pencil-img

4525

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

dobro jutro vsem

no danes sem pa jst ko cota.....noč je bila katastrofa, mela sem ene tri močne popadke ponoči....no vsaj mislim da so bili popadki, ker ne vem kaj druga bi me lahko tako bolelo v spodnjem delu trebuha, da me je zbudilouser posted image
Tudi zjutraj ni kaj dosti popustilo imam krče kot kadar sem imela 1. dan menstruacijouser posted image user posted image user posted image .
Naš user posted image  je bil ponoči živahen, tako da vsaj vem da je z njim vse ok.

Pa ve punce, kako je bilo spati?

jaz sem ful slabo spala...me je skoz na wc tiščalo...drugič ko te tako prime vzami 2 spasmexa skup...meni je zadnjič pomagalo...danes pa smo tako živahni, mislim, da mi bo trebuh razneslouser posted image  mogoče pa ve, da gremo iskat pomočnikeuser posted image  hmmm, kaj pa če je v mojem buščiju pupa????? user posted image user posted image

nimam spamexa, mam buscopan...ne vem zakaj ga nisem vzelauser posted image  Me je pa tak sekal ej od maternice čez luliko pa prek ritiuser posted image user posted image user posted image

Misliš da so to lažni popadki?

tudi buscopan je ok...kolegica, ki dela v lekarno je rekla, da so jim na predavanju rekli, da celo bolj učinkovit kot spasmex...možno...saj zdaj se že itak vse pripravlja na porod...včerja sem nekje prebralaa, da se pravi popadki vedno začnejo pod joškami in grejo počasi navzdol...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

09.03.2009, 10:07

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Brigitka, ne nam ga sračkat, počakaj naju s Sončkom.user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2009, 10:08

clock-img

detelja

pencil-img

4525

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

a lahko pridem pomagat v kuhinjo?user posted image user posted image  ti pa lahko v miru počivaš, bova midva vse zrihtatalauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

09.03.2009, 10:09

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

A ste videle tole?

http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=176331

clock-img

09.03.2009, 10:10

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

brigitka.pa ja ne misliš it že v P.Smo se ja zmenle,user posted image
l&l:vaš malček bo šel pa res lep iz Puser posted image user posted image user posted image hvala za košek in ja tudi vam lepo za posteljico ,to je res tko lepo ,če imamo še nekaj iz otroštva.Moj user posted image nima ničuser posted image

kje pa sonček....brez vaju z junonco ne gremuser posted image user posted image , mi bi bilo dolg časuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

clock-img

09.03.2009, 10:14

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Brigita23 noč je bila neprespana od trenutka, ko je tamala prlezla k nama v posteljo in se je spet začelo njeno smrčanje. Pol sem šla za eno uro na net in nazaj spat, samo kaj ko sem bolj malo spala.

pri vas tamala smrči pri nas pa naš atiuser posted image user posted image user posted image , zdej sploh ko ima še šive v roki in pol večino časa na hrbtu spi, pol začne pa še naš user posted image  brcat in mamica je seveda popolnoma budna.....potem pa celo noč nekaj razmišljam pa načrte delam in veš da ne morem več zaspatuser posted image

clock-img

09.03.2009, 10:16

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

uuuuuu seksi ni kaj....a pol bo pa to smetano po seb namazuuser posted image

clock-img

09.03.2009, 10:17

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

A ste videle tole?

http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=176331

junona- jutri se pa vidimo a ne? A ob 9.30 se začne se mi zdiuser posted image

clock-img

09.03.2009, 10:18

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja tega sem iskala a nisem našlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katka:javi se še kaj in pazi se user posted image
brigitka:ja le pazi da ne greš bez naju,tko k jst ne smemuser posted image boga si ti ,tudi moj smrči in danes je smrčal k topppppppppppppuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa res grem ,najedla sem se ,oblekla in grem
papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

09.03.2009, 10:19

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

09.03.2009, 10:24

clock-img

Nalini

pencil-img

919

še nekaj jih čaka v vrsti za pomoč ...

izvolite user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

clock-img

09.03.2009, 10:24

clock-img

brigita23

pencil-img

2892

da vas mal razvnamem....kaj pa tale žrebec

user posted image

clock-img

09.03.2009, 10:26

clock-img

Nalini

pencil-img

919

da vas mal razvnamem....kaj pa tale žrebec

user posted image

...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

omojbogkakojedobertaletip

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem