IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
Tenx sonček
ni kej upam ,da ti pomaga.Jaz sem danes tudi šla v nabavo za 70% alkoholom,mandlejvim oljem,gazicam sterilnim,bepantenom in zdaj imamo vse za prvo nego otročka.
sedaj še samo mami spakira kar mora v svojo torbo,gre na CSD,ko prejme liste iz pisarne LJ,prekuha flaške in dude, za malečka je že vse v torbi da ati nebi kaj pozabil

potem pa res imamo vse
nmag:a ti pa kr sama,ja lepo da te otroci ubogajo saj tko je treba,no pa saj je že tvoj najstarejši kr velik(kolk je star),kako je pa ati sedaj ,a je kaj bolje?
košek ja res so krasni,mi je mami rekla zakaj nebi imela baldahinčka gor sem pa rekla eh k bo v najini sobici in je tko bolj mala in je brez veze,drugače bi ga pa imela k so mi tko catr z njimi.Ja sej super da boš imela dva ti ne bo potrebe prestavljat jih pa nosit sem pa tja.
krfjolca:ta tvoj komntar mi je pa všeč

"Ja, KDO GA NE BI ..... najrajši ustrelil!

"
sobra:welcome back in zelo lepa porodna zgodba,A tko so te hecali z tedni,boga ,no samo da je sedaj vse ok in da lepo napredujete,A nam boš pokazala kako slikico naše

-llahko jo daš v album in jo potem jaz prilimam-
iiiiii tvoj dragi je bil posrečen

bravo tati.Samo da je vse potekalo kot je treba.Mala pa naj čim bolj na kg pridobiva da bo lepo rastla
ninca23:a znaš dat slikco v svoj album ,pa jo lahko jaz potem dam tle da vidimo tvojega bušija

in uživajsedaj na D in P

za štipendijo in dodatno to k si spraševala je pa
Junona urejala -ona ti bo lahko kaj več o tem povedala
neateja:kako lepo napreduje buši

ti se nam kr javi ,saj si tko rekoč bila naša in boš v srčkih naša