hojla so
mi smo imeli včeraj pregled. nič posebnega, me je samo pregledala, pogledala če sm zatečena(hvalabogu ne), mi z metrom zmerila trebuh in poslušala srček. rekla mi je, da leži poševno z glavico navzdol in da je še možnost da se obrne-upam, da ne. nasl.pregled imam 25.03, 23.3 imam pa samoplačniški odvzem brisa za streptokok, pri nas stane mislim, da 25 eur. mal sm bla razočarana, ker sn mislila, da bom šla na CTG. no zdaj mrem pa čakat do 25.3.
drugače pa dete izredno živahno,
včeraj smo si privoščili sprehod cca 25 min v eno smer-sva šle z mamo in tamalim na obisk k eni teti. je prav pasalo.
postajam pa že mal živčna zarad poroda, čeprav je v prvo šlo ful hitro in ne fejst boleče. zdaj mam skoz izcedke in me je strah, da ne bi vedela kdaj mi je voda odtekla. ker pri prvem so me ponoči mal popadki matrali oz. me je mal špikalo in ko sem ob 3 šla na wc sn mela čist mokre spod.hlačke-pa sm kr šla v bolnico. tam ni kazalo popadkov, voda mi tut zgleda ni odtekla, saj mi je mehur predrl ob 6 in smo ob 9 rodili. če bi bilo zdaj tk-uh bi blo fajn
drugače sn prvič imela podpisano za EA, sm sn rekla sestri, da je ne rabim-no pol proti koncu bi verjetno pasala
. zdaj pa nisem hodila na materinsko šolo-ker tam podpišeš-lahk sicer grem v bolnico podpisati, sm... bom verjetno tut kr naravno rodila, brez EA.
odločba-sn dobla odločbo za denar-namesto paketka, se mi je kr nasmejalo. skor 270 eur. lepo. sn zdaj ne vem, kaj naj kupim, ker imamo že vse od prvega mulca (voziček, jajčko, previjalno). nisem pa še dobla odločbe za porodniško-upam, da bo tut čimprej!!!
m..tina- sn čula, da si bla v tujini. ma te občudujem. js ne vem če bi šla tk davč. a ti maš nasl. pregled tu v bolnici al pri svojem G?
vse ostale-čestitke za preglede
in božajte svoje bušije!!
lp
Klavdija