Ma dej, zdej pa že nehajte srat, no. Če bi bila žleht, bi rekla, da se vam je očitno že res začelo kisat (vodica in ajataja, da ne bo še kdo drug užaljen). Od zakrnelosti možganov, al kaj. Saj štekam, če je nekdo par let doma, res. Sem bila nekoč skoraj eno leto, pa vidim, da človeku lahko resno škoduje
Sem v svojem prvem postu jasno napisala svoje razmišljanje - da si takega življenja ne morem zamišljat ZASE, če je pa vam prav, tudi OK. In od tistega posta naprej sta ti isti dve začeli kokodat od tega kako eni preživite/preživijo z veliko manj, za kar sem kasneje izračunala, da pa le ni toliko manj (ajataja, sem pozabila čestitat - vsa čast, da sta v desetih letih sfolgala odplačat kredit za stanovanje, sploh pri takih plačah in cenah stanovanj), pa do tega, kako smo tisti, ki delamo že kar slabe mame in žene. A ni za vas najbolj pomembno, da ste ve popolne? Al rabite kako posebno priznanje od nas, bednic?
Glede foušije, ja, sem bila fauš tisti čas, ko sem bila brez službe, pa sem si jo želela. Zdaj vsekakor nisem nikomur več