Dobro jutro tudi z moje strani..
Miškica aja,sma se napapcale,malo pogovarjale,cartale,jokale,zdaj pa pančkamo...
Tudi naša spi od 22.00 pa nekje do 8.00 ali 8.30
Nekje 10 ur ponavadi,s tem da se okrog 5 obvezno zbudi,pa jamra,ampak jo hitro mine..Včasih že ko ji dam dudo,včasih pa kar samo od sebe
No,potem pa jaz nekaj časa ne morem nazaj zaspat
Drugače sma ok, jutri smo stari 2 meseca, v petek pa imamo 2. posvetovalnico..Komaj čakam,da vidim kak smo kaj zrastli pa kolko smo težki...
Itak da sma se zredile lepo,ker papcama aptamil in to 150ml na 4 urce,razen ponoči nič ne papcama...No,en obrok dnevno še imam svojega mlekeca..Toliko da malo "antibiotika" dobi v sebe..
Pa saj en obrok dnevno materinega mleka tudi malo zaščiti pred okužbami,ali ne???Al samo takrat ko so polno dojeni??
Punce,tiste,ki imate otročke na dodatnem mlekcu...So vaši malčki tudi dobli celulit po trebuščku???
Drugače pa ima tudi naša miškica mrzle rokice skoraj vedno...Pa lička tudi dostikrat
Po vratu in prsnem košu pa topla...pa včasih mislim da jo zebe,jo fejst gor z odejico njeno pokrijem,pa že švica
Mi imamo v sobi nekje 19 stopinj ko spimo..Ko se gremo kopat segrejemo s kaloriferjem nekje do 25-26 stopinj,pa zmeraj ko se grema previjat malo vklopim,da ji ni hladno...Tak da se sobica skoz in skoz segreva.,..
A vaši malčki tudi dooosti kihajo?????Naša kar pogosto kiha in to po 2x 3x naenkrat..Rekord ima,ko je kihnila zapored 8x
Sem jo posnela..Pravi čas na pravem mestu s telefonom
Sicer pa ma kihanje večkratno zaporedomja v genih
Punce, ki dajete otročke spat na trebuh.. Tudi oni preden zaspijo dvigujejo glavico in butkajo z njo v jogi???Pa noska si full drgne po jogiju(no po rjuhici-plenički),kot da bi se tako uspavala,al kaj
Greste kam čez praznike???
naju je presenetil in prinesel že plačan dopust včeraj domov (na papirju seveda
) Gremo pa naslednji teden v torek
Še daleč je do Potroroža.....la la la...
Je pa res,da se bomo tam v hotelu tudi kopali..Midva seveda..Ampak vsak zase...Bo moral bit en varuška,potem pa obrat...
Namreč 2 meseca star otrok se ne sme kopat v tej vodi ne???
Kaj pa če je v hotelu bazen z morsko vodo??Se tudi tam ne sme kopati???Verjetno je tudi tista klorirana,ne???
No,saj vseeno..Glasvno da gremo malo naužit obmorskega zraka, pa odmislimo vsakdan...
Zdaj pa sem toliko naklofala...
Ko se imam čas javit,pač moram nadoknadit za nazaj..
Rebeka....Kako si???Upam da se je že porihtala stvar..Mislim nate...Toliko da veš...
Punce,vedite pa,da vas vsak dan berem...in pokam po šivih kake sekate
Se še kaj oglasim...