Čer! Evo, jst mam komi zdej malo cajta, da se vam javim...
Gaja je namreč pančala do 12h (spat je šla ob 23h, spala do 6h, pojedla, bla zbujena do 8h-s tatom, in pol je podalšala), smo se poštimale in šle pohajat na sončka. Najprej smo šle do sodelavke obiskat Leona-ljubita od naše pupe (
), malo smo vozičkale, ble na pijački in je hitro bla ora 17h, pol smo šle pa še h moji noni, da je bla gaja še malo na luftu. Smo pršle domov malo pred 20h, pol so ble tuki mama in sestra od mojga, pa še kopala sm jo in malo prej je zaspala v vozičku in sm jo preložla v postlco...
dojenje...ma jst se sploh nism in se ne sekiram, sm že v nosečnosti rekla, da če bo mleko, bom dojila, drugače bo pa na flaši. Trudla sm se, mala sploh ni zagrabla bradavice, k sm si pumpala je blo vse skupi ena žalost kar je pršlo mleka vn, tako, da sm nehala sekirat sebe in matrat otroka, in sm šla lepo na flašo. Važno, da je Gaja sita in vesela, pa da ji nič ne manka. Pa mamo tudi v familiji to, da ni blo mleka...nona ni mela mleka pri 4 otrocih, njena hči pa tudi ni mela pr obeh...Tako, da tiste k ne dojite, ne se sekirat! Vse smo mega mame in naši otroci bojo lih tako zdravi in jim nič ne bo mankalo!!!!
cita, kaj ga ta tvoj bivši serje??? Sam ne se pustit, kr je očitno, da mu gre pošteno v nos to, da si srečna!!!! Z Lauro se pa lopo pogovori!
Ammm, sej zdej sm pa pozabla...
Aja, jst sem tudi full sama doma. Lahko rečem, da sem v 90% sama za vse...moj dela, po delu gre še h frendu gledat fuzbal, igrat PS, poker...Pol pa itak pride domov enkrat ponoči in itak spi pol druzga dneva...Sej včasih bi ga najrajši utopila v žlici vode, se spičimo, pomaga itak ne nič...Ma, bo že!
A je še kdo tuki?
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 22.4.2009 23:28:07 >