jst dam mleko v hladilnik in ga pootem segrejem....
risa

za tvojga deca, moj je hvala bogu skos tak, da mi ful pomaga in da bi bil skos doma.... no upam, da se nikol ne spremeni.... se pa tud spičima kdaj pa kdaj.... tud to more bit
Pupka

lepo spanje, mi smo pa spali od nekje 22 (mal prej) pa do 7:20 potem je pa florjan pozabu in je luč prižgal in se je benjamin začel zbujat, sem ga nahranla in dala nazaj spat in še zdej spi
rebeka

kakorkoli sam, da bosta z Urošem srečna in vidim, da si ful močna, vsaka ti čast kr tako naprej
antonia nič ne moreš če mali hoče več obrokov, ker dojenčki pojedo kolkr lahko in se ne silijo.... tak da pusti, da on sam poje kolkr če če pa bi še več mu dej pa več ne mu ti dozirat.... naš poje 170ml vasih 180 je pa imel pr 2 mesecih skoraj 6 kg (5900) ....Pa super za partnerja

. Lepo štručko imate. Javi se večkrat.

no sej lahk cel krst stojiš

men je tud mamica že rekla, če sem kej shujšala, tak da očitno mi gre dober
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24
eno vpraš'anje...
A so vaši malčki tudi tako nemirni z glavico,ko jih položite v posteljico in še niso prav zaspani???
Jo tudi mečejo levo desno,ali pa tisti,ki spijo na trebuščku jo dvigujejo v zrak????
naš spi na trebuščku pa jo kr nekaj časa obrača pa kravice pase.... ampak hitro zaspi.... ko se pa zbudi pa tud že ven gleda

sma se ravno včeraj z mojmu menla da je že tak k bi bil par mesecev star ne pa 2,5 in ful čveka prjema stvari...... sem rekla pol je pa čas za novega