uhhh pol morem še vsaj mesec dni počakat

psihična vojna.... še 2 dni nazaj sem napisala, da sem za obe nosečnosti vedla brez testa zdej si pa ne upam trdit....
ehhh se bom tudla ne razmišljat mogoče me pa M preseneti..... sej bi mela dojenčka sam res se mi zdi prehitro, moj me pa nonstop heca, da mi je punčko naredu....
v glavnem gre za to, da je bil v obeh nosečnostih (na začetku) maternični vrat točno tak k je zdej in ful imam gosto prozorno sluz, kar je blo tud v obeh nosečnostih na začetku...... aja pa tista krvavitev je bla podobna kot pr florjanu, ko sem zanosla (verjetno je takrat šlo za vgnezditveno) ..... jst sem čist zmešana sam, če grem test delat mi po tvojih izkušnjah ne bo nič povedal

tak da.... čakat bo treba..... ko se zečnejo popadki bom že vedla kolk je ura
sej bi bla vesela po drugi strani me je pa strah.... ne vem če je telo pripravljeno za tako obremenitev...
se bom potrudla, da sploh ne bom na to misla pregled mam v sredo.... pa sploh ne bom omenla ker bi bla verjetno kregana

tak da pustimo času čas bom raje uživala s svojima fantoma.... tedni mi prehitro letijo, da bi lahko kak dan izpustila
(ko bom dobla M se bom smejala mojim strahovom in živčkom..... sam upam, da ne bom pol več let čakala na

, zdej pa se delam, kot da sem že

, da se mi ne boste smejale)

MENDA SO SAM HORMONČKI
danes je pa tako čudovita nedelja tak lep sonček je da prav kliče ven, mi mamo pa tolk dela not, da ne vem če bomo uspel kej ven prit.... celo dopoldne sem gledala polete zdej je majdičeva na vrsti.... pol mormo pa pospravit