Čer!
Nazadnje sem se vam javila včeraj dopoldne, potem pa nekako ni več zneslo, ker smo se malo potepali, malo pospravljali, malo likali in podobno. No, res je pa tudi to, da se mi sploh ne da več bit za računalnikom, ker me zadnje dni klar naprej nekaj oči pečejo.
Grem komentirat vaše poste, da mi ne bodo šle neumnosti po glavi
Jolly123 iz istega razloga ga midva že več kot mesec dni nimava v ležalniku, ker je z ritjo skoz tolk migal, da se je "sfedral" čisto dol in bi skoraj pobegnil. Raje ne tvegam, da mi res kam pade. Kot je že iraira rekla, je tudi naš črviček. Oziroma je zadnje dni njegov najljubši šport obračanje s hrbta na trebuh in ga niti za minuto ne morem pustit samega, če ga prej ne založim z brisačami.
Kašice Ja, tudi mene je nekaj dni nazaj skor kap, ko sem videla iste kašice za jao, jao, kolk več denarja. V Mullerju sem imela pa nazadnje prav srečo, saj so bile v akciji, prejšnjič pa Hipp kašice, ki jih bom rabila za na morje. Vsaj enkrat nekaj, da sem staknila po ugodni ceni...
Lovely glede službe... Mislim, da tudi mene čaka kaos, ko se vrnem, ampak sedaj raje ne razmišljam o tem, sicer bi me že zdavnaj pobralo. Me Matic veliko bolj potrebuje, pa tudi sama se ob njem veliko bolje počutim kot na delovnem mestu
ajetam@ bog ve, kdaj minejo te težave... Bi tudi sama rada vedela - gospa, sem vam čisto malo prerezala (ok, ampak vseeno še vedno boli in peče)....
Gogabojan jaz jo imam že 14 dni - škatlo kašice mislim. Dajem mu samo za 1 obrok, seveda ga prej podojim.