Jutro! tale viroza nas bo ugnobila, spet od 5-ih pokonci, ob pol treh se je zbudil s tako zamašenim nosom, da sem morala sesalec sredi noči vžgat. Meni se pa danes tako vrti, da se kar držim opore ko hodim, pa kdaj bo že konec. Se mi zdi da sem že tri tedne zaprta kle v stanovanje, bi mi sedel kak čvek in kofe pa nikamor ne morem
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1
sem nekaj čisto breeeeeezvoljna te dni - je še katera naveličana vsega???
Hmmmm....jaz!! Ma ne res jaz sem bil aše celo nosečnost doma in mi že prav pošteno mori tole posedanje doma in ne vem kaj...komaj čakam da grem delat, ker se mi včasih zdi, da sem že malo premaknjena, po cele dneve samo neki gugu gaga govorim

Včasih bi najraje kam šla pa 14 dni ne prišla nazaj, o drugem otroku pa itak sploh ne razmišljam, je ta čist več kot dovolj. Včeraj je pasalo, ko sta mojedva prišla za eno uro, da sem šla psa ven pelat, ker pač s Tajkotom ne morem ven, ker je čist prehlajen.
IZVIRNO SPOROČILO: iraira
Odleglo mi je danes ko sem vse zlila tukaj gor......tudi če so zelo osebne stvari ampak kaj naj. Sigurno pa se najde kakšna ki si misli :pa kaj je s to fu babo da tole piše tukaj, ampak naj si misli kar si hoče.....jaz nisem kriva da se mi to dogaja ( na začetku sem iskala krivca v sebi )
Ojej...ko sem tole brala....ej kriza!!! pa kaki kreteni tole obstajajo na svetu??? Kaj pa če bi ti najela kake konkretne silake, da ga malo v red spravijo, sej ga ne rabijo tepst, bog ne daj, ampak da mu samo povejo, če kdaj slučajno, še pride težit....bivša sošolka vem da je koristia to, pa se dec ni nikoli večprikazal na njenem pragu.
Ne vem trapasto se mi zdi, da se pa moraš celo življenje pred njim skrivat in otroke selit in ne vem kaj.
Če boš pa kdaj kaj rabila tud sredi noči POKLIČI sem itak blizu ;)