Evo končno sem vas dohitela.19 strani ste načvekale.Komaj pridem do konca,že ste na novi strani.Čveke!!!!
Kaj delate z vremenom??
Kje je sonček??Se našemu Niku pozna,ker ni toliko zunaj.Ponoči slabše spi.Je pa kar naprej.Smo malo osvojili jabolčno čežano juuupi,zdaj bo treba pa še mal korenčka,pa cvetače...Bomo videli kako se bo držal.
Zaenkrat je zdrav,pa upam,da tako ostane.Vsi so kar nekaj smrkavi in kašljajo,tako da jih kar odganjam.
Pri nas so pa vsi obiski zelo kulturni in vedno prej pokličejo,če lahko pridejo.HB!!
Mene tudi drži čistilna viroza
kar neki prestavljam pa pa zlagam,brišem....
A sem tu brala,da je ena punca v pravu malo podkovana???Da dela v odvetniški pisarni??Mene zanima ena zadeva.Prosim,če se javi da vem katera je,če je tu?
Lovely,zakaj le slaba vest? Uživaj!!!!
Gogabojan,jaz sem tudi na FB!
Jolly,ko te berem se pa dostikrat nasmejem.Faca
Vidim,da ste imele glasovanje kje kdaj ...piknik..Zgleda,da sem zgrešila stran,ko toooliko pišete.
Če se zmenite kje bližje bomo že,drgač pa še na srečanje v Žalec mi ni uspelo,pa imam do tja 10 min
.Verjetno bom tiste s Primorske mal podregnila julija,ko grem v njihov konec,da gremo na kako pijačo in sprehod.Pa v Ljubljano tudi v ZOO,ko bo poletje..Aprila pa imam krst,potem so prazniki prvomajski,nato 3 rojstni dnevi,pa še kaka poroka,pa pikniki pri nas doma skoraj vsak vikend...Ne bo uspelo kar tako
No vse je v zraku..Ve se kar zmenite.