gogabojan - hvala tudi tebi za čestitke....saj kar ne moremo verjeti, da je že 5 mesecev, da smo doma trije in ne več sama z
!! Ki mi je mimogrede rekel, da se sploh ne spomni, da bi bila noseča????? no ja, to mi vsake toliko pove, čeprav mi ni čist jasno, al se kaj skriva zadaj
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely
pol je bil pa moži že bolje pa smo se dobili v Citiju. Sva si morala oba kavbojke kupit. Jaz sem tok žalostna k sem si morala pač večje kupit in upam, da mi bodo čez pol leta prevelike... V glavnem, v S´Oliverju je neka akcija 20% popusta na jeans če katera kaj rabi... Meni je tam to fajn, moj pa itak tam vse zase kupi.
joj,
kavbojke pa jaz tudi rabim....problem pa je, ker nimam nobenih in sploh ne vem, katero številko naj grem probavat...kako določiš tiste W in L?? A se da kaj zmerit al vsaj s kako konfekcijo primerjat?? Ker se mi sanja ne nitit približno, kaj naj zagrabim za začetek??
Berem, da vas je kar nekaj danes izkoristila dan....ja, mi tudi. Od doma sem šla jaz že pred 9h do Atlantisa - dragi je čuval

- potem pa še v City, ko sem prišla domov smo šli pa vsi trije na dooooolg sprehod po soncu - menda jutri ne bo tak lepo vreme? ŠKODA.

No ja, bomo pa vsaj uspeli kaj pospravit in kako perilo oprat....jaz vedno zaostajam s tem, ker mi je skoda časa, ko smo vsi trije skupaj